Unieke partylocatie

Partyscene Redactie | 4 november 2005
headlines

city chapelOp zaterdag 26 november 2005 vindt er in hartje Amsterdam een bijzonder feest plaats. In de 17e eeuwse Koepelkerk zullen 600 gasten gaan genieten van een speciaal samenzijn.

Deze aparte locatie staat tegenover het Renaissance Amsterdam Hotel en is via een ondergrondse doorgang bereikbaar. De eeuwenoude Lutherse kerk is in 1995 totaal gerenoveerd en is nu een van de meest gewilde locaties van Nederland, ook omdat hier vrijwel geen openbare feesten kunnen worden georganiseerd.

De eerste editie van The City Chapel Amsterdam zal bestaan uit twee delen. De vooravond is speciaal voor genodigden. Voor deze groep gasten zal chefkok Caron culinair hoogstaande amuses bereiden op basis van de ingrediënten van de te proeven Single Malts en daarmee de beleving naar een nog hoger niveau brengen.

don diablo city chapelOm 22.00 uur begint het feest, maar zorg dat je voor 24.00 uur binnen bent, want daarna sluiten de deuren. Champagne, cocktails en muziek in de grote zaal van Don Diablo, Philip Young, The Flexican en Real El Canario. Ook zal dvd DJ Off The Wall muziek clips gaan mixen, een interessante ontwikkeling van de laatste tijd.

Er zijn slechts 600 kaarten beschikbaar voor de eerste editie van dit feest, dus wees er snel bij. Kaarten in de voorverkoop te koop bij 451 F, Chocolate Bar, Wolvenstraat 23 en Club NL in Amsterdam. Aan de deur, op de avond zelf, zijn nog eens 50 kaarten beschikbaar. Kaarten kosten €30,- per stuk, exclusief voorverkoop fee. Let op: je dient minimaal 22 jaar te zijn om binnen te komen.

www.enterdexter.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws