Earth is jarig!

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Verspreid over drie areas staat een programma met veel forward thinking music door vaste earth artiesten, Chus & Ceballos en Matthew Dekay.

Het gaat goed met earth. Na het vijfjarige bestaan in 2005 is er een mooie lijn ingezet met een knallende kersteditie in Panama, clubnights in de Sugar Factory en topavonden in de Melkweg met onder andere Hernan Cattaneo, Lee Burridge en The Scumfrog. In dit jaar hebben vaste earth djs ook een sterke groei doorgemaakt. Benot is resident geworden, Per blijft zichzelf opnieuw uitvinden, en ook aanstormende earth toppers als Jefferson, Sandrien, The Funky Bastard en Vortex blijven groeien.

De nieuwste release op earth audio zorgt op 12 november voor een extra feestelijk tintje. Earth audio het muzieklabel van earth is alweer toe aan haar derde release. De area 1 kant is gemaakt door Bart van Wissen, bekend van Extrema. Deze veelbelovende jonge producer heeft al een aantal produkties bij Deep en Black-Hole op zn naam staan. Ook hebben zijn tracks de weg gevonden naar een essential mix van Mo Shic en Sasha & Digweed. En nu een nieuwe track op earth-audio, genaamd Hard Soil. Pako & Frederik hebben een lange hypnotiserende break- remix van deze track gemaakt. Pako & Fredrik hebben onlangs een album uitgebracht op het nieuwe label van Global Underground: Music, als live-act gaan ze al jaren de wereld rond
Earth-audio 003-1 Bart van Wissen Hard Soil is vanaf eind november in de platenzaak en online te bestellen.

Terug naar Paradiso. Earth draait om de combinatie van goede muziek, performances, multimedia en vooral ook het publiek. Op 12 november zitten al deze elementen zeker en vast goed, aldus Benot. Paradiso is het decor van het jaarlijkse earth verjaardagsfeestje met in de grote zaal als gasten Chus & Ceballos. Dit spaanse duo timmert al jaren aan de weg met hun sexy iberische tribal. Op het terras van de Space op ibiza zorgen de oogappeltjes van Danny Tenaglia elke zomer weer voor uitzinnige taferelen. De andere gast in area 1 is Matthew Dekay, hij heeft dit jaar laten horen dat hij echt tot de wereldtop behoort. Hij perst hit na hit uit zijn studio en begint nu in rap tempo de wereld te veroveren met zijn trouce. Naast deze 3 mannen draait met dj Per met een feestset.

In area 2 de dit jaar vaker beproefde combinatie van Jefferson en Sandrien aangevuld door Resident dj Benot. Electro, minimal, dirty house, het gaat allemaal voorbij komen in de Paradiso bovenzaal.

In de kelder/BRRRRRR van Paradiso een modieus eclectisch programma met dj Helpende Henks Cellar Groove. Hop till you drop! Ook aanwezig Luid & Duidelijk en Monsieur M voor de nodige afleiding. Cause n effect is er voor je maatschappijkritisch creatieve kledingwensen, laat je shirt met de hand beschilderen tot een uniek exemplaar,de opbrengst gaat naar een goed doel.


Earth stands for forward thinking music!


Earth 6th anniversary
Paradiso Amsterdam, saturday 12/11/05

Area 1
Djs: Per, Chus & Ceballos (Stereo rec./Spain), Matthew Dekay

Area 2
Djs: Benoit, Jefferson, Sandrien

Area 3
Helpende Henk

+ MC P-Pholl
+ Luid & Duidelijk
+ Monsieur M.
+ Cause n effect

23.00 5.00 / 20,- incl. Membership

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws