Amplitude #2 The Second Period

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Vooral in IJsselstein is het armoede alom. No Nonsense! Events vond het tijd dat techno in IJsselstein nieuw leven ingeblazen diende te worden. 30 september leverde de eerste editie van Amplitude het bewijs dat er nog steeds bestaansrecht is voor technofeesten in IJsselstein. Door de goede reacties op Amplitude, besloot No Nonsense! Events dat een tweede editie onontkoombaar was.

Tijdens Amplitude #2 zal aan hetzelfde principe vast worden gehouden: een mix van regionale talenten en een tweetal djs die de laatste tijd zeer nadrukkelijk kloppen op de deur van de Nederlandse technotop. Net als met andere feesten van No Nonsense! Events, wordt vastgehouden aan het idee dat een feest zo toegankelijk mogelijk gehouden moet worden. Daarom wordt er slechts 8,- entree gerekend.

Verdine Bel
Een duizendpoot in de techno. Is helaas in 2005 niet al te veel in actie geweest, maar liet onlangs op The Proud Of Brasil weer zien uit welk hout hij gesneden is. Verdine heeft in het verleden onder andere op Defqon, Mystery Land en Teqnology opgetreden. Wij zijn dan ook erg blij dat hij zijn kunsten komt vertonen op Amplitude #2.

Invite
Een meer dan vertrouwd gezicht in de regio Utrecht. Invite is de resident van de welbekende Solid Grooves feesten in Tivoli en Tivoli de Helling. Tim geldt al jaren als n van de grotere talenten van Utrecht. Hij zal op 9 december laten horen waarom hij zo gelauwerd wordt.

E-Rhythm
E-Rhythm staat vooral bekend als een uitstekende minimal-dj die menig technofeest in de regio heeft geopend. Dit keer zal hij later op de avond staan, waardoor hij zijn stevigere platen mee zal nemen naar Club Fantasy, de sound waar hij ooit mee begon als dj.

Ked & Marco Rane
Ked liet tijdens Amplitude al horen dat hij uitstekend met hardtechno ( zeg maar gerust hardest techno) uit de voeten kan. Tijdens Amplitude #2 zal hij een bevriende DJ van het Maju-Tech DJ-team meenemen. Ook Marco Rane is niet onbekend met het betere beukwerk. De verwachting is dat ze elkaar dan ook flink zullen opstomen.

Joost Ruyter
Joost is net als E-Rhythm een van de betere minimal-djs van de regio. Het is niet verwonderlijk dat hij na The Real Riverdance en Amplitude opnieuw plaats zal nemen achter de draaitafels. Liet al eerder horen een perfecte opener van de avond te kunnen zijn.


No Nonsense #6 One Year Anniversary
Verder is er belangrijk nieuws van No Nonsense! Events met betrekking tot No Nonsense #6.
Er werd al eerder gesproken over cadeautjes die deze avond door No Nonsense! Events verloot zouden worden onder de bezoekers. Geruchten over Qlimax kaarten kloppen niet, maar wij kunnen wel aankondigen dat er tijdens No Nonsense #6 tickets voor Thunderdome en t Gezellige Oldskool Feest de Kerst Editie worden weggegeven! Verder zijn er nog een aantal gifts tijdens deze avond, maar deze zullen tijdens deze avond pas bekend worden gemaakt.

De timetable van No Nonsense #6 ziet er als volgt uit:
23.00 00.00 Genius
00.00 01.00 Scott Marten
01.00 02.15 Mangamitri Forces
02.15 03.30 The Viper
03.30 05.00 Panic

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws