Rauw met Errol Alkan (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

De enige echte PUNKFUNKELECTROACIDICROCK&RAVE club van Nederland viert haar 1 jarig bestaan in Utrecht met Erol Alkan, Dirty Princess en natuurlijk resident Joost van Bellen.

Afgelopen jaar heeft RAUW laten zien wat ze waard is
Veel nieuwe onbekende, maar supercoole artiesten stonden voor het eerst in Nederland bij RAUW. Justice, Tommie Sunshine en The Virgin Tears maakten hun spetterende Nederlandse debuut. Maar ook nieuwe legendes als Mu, Vitalic, Whitey, Junior Sanchez en T.Raumschmiere stonden er. En niet te vergeten oude legendarische popsterren als Shiobhan Fahey van Banarama, Stereo Total en Larry Tee waren te genieten in den oude popzaal aan de Oudegracht waar RAUW zich zo thuis is gaan voelen!

1 jaar RAUW is 1 nacht keihard feesten geblazen
De ingredinten zijn er, de act die Tivoli deed trillen van opwinding: Dirty Princess uit Madrid. Ze stonden op de allereerste RAUW en lieten een onvergetelijke indruk achter. De twee Madrileense femmes fatales zijn ondertussen de lievelingetjes van DJ Hells Gigolo feesten in Beieren en werden geremixed door onder andere Roman Flugel (bekend van de zomerhit Gehts Noch?!). Ze waren de eerste keer erbij, en kunnen niet wachten om op het 1 jarig bestaan feestje weer uit de kleren te gaan!



RAUW introduceerde vele djs & artiesten
Op de allereerste RAUW ooit, 2 jaar geleden in Amsterdam draaide dj Erol Alkan al de sterren van de hemel. Nu is hij een bijna niet-te-boeken-ster-dj geworden. Zijn legendarische Trash club avonden in Londen, zijn afsluiten op Lowlands 2004 en zijn recent verschenen Bugged Out compilatie cd doen zijn ster alleen maar verder rijzen. We zijn super blij dat hij weer een keertje naar Nederland komt!

Natuurlijk draait gastheer Joost van Bellen de eerste uurtjes al het dak eraf! Kortom, een avond om niet te missen. Het is 1 jaar RAUW in Tivoli, en we gaan KEIHARD FEESTEN!

Zaterdag 12 november
RAUW 1 jaar in Tivoli!
Erol Alkan, Dirty Princess, Joost van Bellen
23:00 uur | 10,-

Tivoli | Oudegracht 245, Utrecht
0900 235 84 86 | www.tivoli.nl

Rauw, Utrecht is een coproductie van Tivoli en Meubelstukken!

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways / Win in het Dance Magazine

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws