Hipsters in de Now & Wow

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Private partys bij Lenny K. Ongevenaarde premire partys in Tokio, Berlijn en New York. En, alle fashion weeks in Londen, Parijs, Milaan!

Het begrip HIPSTERS, ooit ontstaan in de sixties waar popsterren als de Stones, schrijvers als Jack Kerouac en mensen als Andy W. zich omringt voelde door fans die zich belangrijker voelde dan de artist himself. Bussen vol met hipsters. Backstages vol met hipsters. Artiesten areas vol met hipsters. Treinen en vliegtuigen vol met hipsters. Ze deelden het bed, het ontbijt en de studio.

De afgelopen jaren hebben deze traditionele hipsters following gekregen in de hedendaagse partykultuur.



Altijd op de gastenlijst
Altijd dicht bij de d.j.
Altijd gratis drinken
Altijd geheimen
Altijd sex backstage

Daar waar Desmond Raven, Yoshi Yamonakari en Valeria Vendetta de stad bezoeken worden zij omringt door hele kluwe hipsters die hen bij de artiesten brengt en de artiesten bij de hipsters. Zij zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en dit gaat er regelmatig veel harder aan toe dan een doorsnee fan uit de polder. Exclusief voor de wereldvermaarde club NOW&WOW in Holland komen zij iedere maand over met een special gechartert vliegtuig uit een geheime plek in de wereld. De hipster is belangrijker geworden dan de artiest. De artiest zal vanaf 12 november 2005 nooit meer zonder hipsters kunnen. Bent u een hipster of juist de artiest?

SAT NOV 12
HIPSTERS
NOW

VICTOR CORAL
CLEON MACNACK
LEROY STYLES
WOW
TROM TRAGO
D.E.F.
MELLY MELL
Ticket: 15 euro at the door. No presale!
Open: 23:00 till 06:00 hours

METROSTATION MAASHAVEN
MAASHAVEN ZZ 1
3081 AE ROTTERDAM
www.now-wow.com
Tel 010-4771074

HIPSTERS
(SPECIAL)
SAT NOV 12

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws