Battle against violence

Partyscene Redactie | 31 oktober 2005
headlines

aaNiet de vuisten maar de muziek moet spreken. Een nieuw initiatief tegen zinloos geweld in het nachtleven duikt op in Den Haag.

Ruzies, vechtpartijen en discriminatie. Volgens Jeffrey Bloem van Hague Dance Ministry moet het afgelopen zijn met de onverdraagzaamheid in het nachtleven. Volgens hem is dit te bereiken door de mensen hiervan bewust te maken in de club zelf: “Wij zijn van mening dat mensen ontvankelijker zijn voor aandacht aan een sociaal maatschappelijk probleem als zinloos geweld, wanneer ze in een goede stemming zijn. Tijdens het uitgaan worden mensen geconfronteerd met geweld, door juist op dat moment bewustwording te creëren hopen wij ons steentje bij te dragen aan een socialere maatschappij.”

nn‘The Battle agianist Violence’ wordt een evenement dat om de twee maanden terugkeert in verschillende clubs door het hele land. De eerste editie van deze tour vindt plaats in het Paard in Den haag met o.a. dj’s Marcello, Mark van Dale, Jurgen, Ricky Rivaro, Brian S en Rob Boskamp.als Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Eindhoven.

De opbrengst van de kaartverkoop komt ten goede komen aan het geven van workshops op scholen en het opzetten van verschillende projecten in het teken van zinloos geweld, het organiseren van verschillende manifestaties door het hele land, het steunen van families van de slachtoffers d.m.v. het schenken van een gedenksteen en het steunen van stichtingen die zich hard maken voor het thema.

Kaarten voor dit evenement zijn verkrijgbaar bij de dagkassa van het Paard van Troje te Den Haag en Ticket service à 10,00 Euro

Datum: 02-12-2005

Lokatie: Paard van Troje – Prinsegracht 12 - Den Haag

Tijd: 22.00 – 04.00

Artiesten: Ricky Rivaro, Brian S, Mark van Dale, Marcello, Jurgen, Joy de la Rosa, Bjorn Know-How, Rob Boskamp

Prijs: 10 euro

Web: www.danceagainstviolence.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws