Full Spectrum: Robert Hood vs. DJ Bone (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Robert Hood vormde begin jaren negentig met Jeff Mills en Mad Mike Banks de legendarische Detroit-technoformatie Underground Resistance. Na de X-101, X-102 en X-103-albums van UR ging Hood solo verder op zijn eigen label M-plant. Zijn EP Minimal Nation (1993) is nog steeds de blauwdruk voor elke artiest die minimal techno maakt.

Dj Bone, ook afkomstig uit Detroit, begon zijn carrire in The Shelter. Nog meer dan Robert Hood heeft hij een afkeer van publiciteit, dus spreekt hij vooral door zijn muziek. En met twee kwaliteitslabels onder zijn kont (Subject Detroit en Encounter) gaat hem dat uitstekend af!

Full Spectrum vierde onlangs haar eerste verjaardag en is inmiddels een gevestigde naam. Met kwaliteitsfeesten in o.a. Utrecht, Amsterdam & Nijmegen geeft Full Spectrum ruim baan voor vernieuwing, diepgang en verbreding van de muzikale horizon. Electronische dansmuziek in heel haar genre komt aan bod, met subtielere en vaak onderbelichte subgenres als nu-school-breakz, melodieuze en minimal techno, progressive en electro house.

Nuno Dos Santos (Full Spectrum) opent de avond en djs Miguel (Technootjes) & Cold Sweat (Dynamite) zullen het caf voor hun rekening nemen.

Robert Hood en dj Bone draaien vanavond back-to-back. Voor deze gelegenheid gaat Tivoli de Helling door tot 5 uur! De kaartverkoop is al begonnen bij Tivoli (Oudegracht 245), Plato (Steenweg 13) en landelijke voorverkoop bij de verkooppunten van Ticketservice of www.ticketservice.nl


Robert Hood (M-Plant, US) vs. DJ Bone (Subject Detroit, US)
Nuno dos Santos (Full Spectrum)
Miguel (Technootjes)
Cold Sweat (Dynamite)

23:00-05:00
Eur 11,-
Tivoli De Helling - Utrecht
www.fullspectrum.nl www.tivoli.nl

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways / Win in het Dance Magazine

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws