Dance & Games

Partyscene Redactie | 28 oktober 2005
headlines

xbox360Tijdens het ADE kan je niet alleen dansen, maar ook gamen! Tijdens de lancering van Fire! in Hotel Arena kan je morgenavond een sneak-preview verwachten van de Xbox 360, die pas op 2 december in heel Europa verkrijgbaar is.

De muziek tijdens deze eerste Fire! wordt onder andere verzorgd door Marnix, het spraakmakende Franse talent Sebastien Legér en niemand minder dan de Amerikaanse grootheid Derrick May. Fire! is een nieuwe, door Loveland Events georganiseerde serie dance-events die het komende jaar in een aantal grote steden zal plaatsvinden. Tijdens al deze events zal de Xbox 360 prominent aanwezig zijn.

De Xbox 360, het next-generation games- en entertainment systeem van Microsoft, ligt dus vanaf vrijdag 2 december in heel Europa in de winkel. In Noord-Amerika is de Xbox 360 vanaf 22 november te koop, terwijl op 10 december de verkoop in Japan van start gaat. Het is voor het eerst dat een gameconsole vrijwel tegelijkertijd in drie verschillende regio's op de markt komt.

Xbox 360 is de volgende generatie gameconsole en entertainmentsysteem dat gamers centraal stelt. Xbox 360 zal aan het eind van het jaar op de markt komen en is het begin van een nieuw tijdperk op het gebied van digitaal entertainment, dat zich kenmerkt door ‘always connected, always personalized and always in high definition’. Xbox Live brengt gamers uit de hele wereld bijeen, is nu beschikbaar in 24 landen en telt ruim 2 miljoen leden. Het is ’s werelds enige wereldwijde online dienst voor games en entertainment voor gameconsoles. Deze unieke dienst biedt de beste online games, intelligente koppeling van gamers, exclusieve programma’s, toernooien en integratie met Xbox.com.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws