Psseudonym in Akhnaton

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Het heeft even geduurd, maar zoals beloofd zijn we er weer. En na een lange inspirerende zomer zijn we er helemaal klaar voor!

De Catacomb Studios zijn ingeruild voor een nieuwe locatie; het knusse en gezellige Akhnaton op de Nieuwezijds Kolk. Geheel in Psseudonym stijl zal deze intieme club op 5 november het toneel vormen van de tweede editie van Psseudonym

Psseudonym wil samen met de bezoeker een ervaring creren die je weken lang bij blijft. Het is een plek waar iedereen op gelijke voet met elkaar praat, danst, drinkt, lacht en geniet!! Psseudonym is een wisselwerking tussen het publiek en de organisatie, ieders aanwezigheid is een even waardevolle en unieke bijdrage. Samen maken we het feest!



Was bij de eerste editie van Psseudonym de ondertitel on equal terms, 5 november staat in het teken van you are the main act. Dit zal op 5 november gebeuren onder muzikale begeleiding van dj Size en Ille Bitch & De Man Zonder Schaduw. Size zijn dj-loopbaan is begonnen in de contreien rondom zijn hometown Leiden. De afgelopen jaren heeft hij op meerdere (middel)grote feesten gestaan en begint langzaam aan groter groeiende bekendheid te genieten. Op Psseudonym zal hij de avond openen, zorg dus dat je er vroeg bij bent. Ille Bitch & De Man Zonder Schaduw kennen we natuurlijk als het duo wat de kleine zaal van de Catacomb Studios o.a. afgelopen 21 mei compleet heeft afgebroken. De echte fans kennen hen ook als huisdjs van Gasten Zonder Grenzen, een collectief dat sinds een aantal jaren wilde, vaak illegale feesten geeft op uiteenlopende locaties. Door hun genreoverschrijdende mix van alle soorten elektronische muziek hebben Ille & De Man op 5 november hun plek op het hoofdpodium meer dan verdiend.

Kaarten voor deze tweede editie kosten slechts 10,- (ex. fee) in de voorverkoop en 12,- aan deur. De voorverkoopadressen en alle overige informatie vind je op onze gloednieuwe website; www.psseudonym.nl

Van 22:00 tot 05:00 zullen wij weer alles in het werk stellen om een atmosfeer te creren waarin de jij het ultieme vrijheidsgevoel kan ervaren waar de housescene in onze ogen voor staat. Hopelijk tot 5 november in Akhnathon!

Psseudonym
You are the main act

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws