Sketch Label Night met Davide Squillace

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Afgelopen jaar organiseerde Freshtechno nog het geslaagde Technoscope voor het ADE 2004. Met Djs als The Advent, Joey Betram, Rino Cerrone
& Markantonio (b2b on 6 decks), Elektrikbuddiez, Wouter de Moor,
Ignition Technician en Kostas Hom. Dit jaar heeft Freshtechno besloten het wat rustiger aan te doen en zich voornamelijk te concentreren op de Napelse techno DJ Davide Squillace,, zijn label Sketch en Djs Dexon, Wouter de Moor en Jeff-X.



In 1997 begon David Squillace met het produceren van platen. Ondanks het gebrek aan kennis van electrische muziek en studio aparatuur maakte hij hele goede producties. Al snel werd hij ondekt door het label Primate waar hij zijn eerste platen op uitbracht. Vlak daarna werden zijn platen ook door Audio en Contrast uitgebracht.
In 1999 ging David terug naar Napels, Italie waar hij begon met zijn draai carriere in het Napelse clubleven. Dat zelfde jaar ging hij studeren aan de School of Sound and Engineering. Deze opleiding ronde hij in 2 jaar af waarin hij zijn producties sterk verminderd en zich alleen concentreerde op de technische kant.

In 2001 starte hij weer met het maken van tracks. Door zijn hoge technische kennis kon hij zich nu helemaal uitten en muziek maken zoals hij het wilde. Eerst bracht Design Music werk van hem uit. Daarna het label Conform. Maar bij veel platenmaatschappijen kwam hij niet door de filteringheen. Daarom besloot hij zijn eigen label Sketch op te richten zodat hij helemaal vrij was om te doen wat hij wilde.

Op dit moment heeft het label Sketch haar 8e release. Artiesten als The Advent, Rino Cerrone, Paco Osuna, Danilo Vigorito en Gaetano Parisio zijn maar een paar namen van de lijst die op dit label hun muziek uitbrachten.

Voor het Amsterdam Dance Event 2005 presenteert Freshtechno de "Sketch Label Night with Davide Squillace" in Club XQ. Er zijn maar 250 kaartjes te koop.Waarvan 150 in de presale En als je je kaartje nu alvast aanschaft bij In Deepn Dance krijg je er een Gratis kaartje bij voor de avond TILT de nacht daarvoor in Kingdom Venue! Dat betekend dus voor 10 euro 2 feesten!

Presale: InDeep'n'Dance Records, Rozengracht 60, Amsterdam


Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws