Sillicone Soul @ ADE

Partyscene Redactie | 26 oktober 2005
headlines

ade ps

silicone soulVanavond 26 oktober wordt in club Panama het Amsterdam Dance Event 2005 officieel geopend. Het populaire Schotse deephouse duo Silicone Soul zal hierbij aanwezig zijn.

Dit jaar nog kwamen Craig Morrison en Graeme Reedie van Silicone Soul uit met hun ijzersterke deep house album Staring Into Space. Een album dat hun status als ’crafty house architects’ dik onderstreept heeft. Als je van de sets van DJ’s als Danny Howells, Pete Tong, en Masters at Work houdt dan zit je goed. Grote kans dat je dan een van de producties van Silicone Soul voorbij hebt horen komen. Zowel op producers vlak als op DJ gebied is het duo op het moment bezig met een wereldwijde tour langs alle grote steden. Vanavond is Amsterdam aan de beurt.

Daarnaast is het Rush duo Victor Coral en Brian S. van de partij. Zij vertegenwoordigen het geluid wat de Nederlandse house sound anno 2005 genoemd kan worden: een mix van uplifting house beats, kraakheldere synths, aangevuld met soulful vocals. Samen met DJ’s als Erick E, Roog en nieuwelingen als Jaziah, Fedde le Grand en Mischa Daniels kunnen ze tot de Nederlandse school gerekend worden.

Deze officiële opening van het ADE 2005 wordt georganiseerd door de Amsterdamse dance organisatie Chemistry in samenwerking met Panama en Conamus. Het idee achter de avond is zowel de internationale als nationale tak van de dance scene te belichten. Om 22:00 uur zal er wordt er afgetrapt en het ADE officieel geopend worden. Kaarten 10 euro in de voorverkoop, 15 euro aan de deur.

www.amsterdam-dance-event.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws