Traffic vs Extrema

Partyscene Redactie | 25 oktober 2005
headlines

Twee aparte feesten gebeurt wel vaker in de Melkweg, maar dan zit er wel een hek tussen beide zalen. Nu worden twee feesten eigenlijk één groot feest en kun je voor vijftien euro heen en weer pendelen tussen de Max en de Oude Zaal.

jwDe organisatie Traffic heeft Cocoon, het gerespecteerde label van de Duitse dj Sven Vath, uitgenodigd de avond te hosten. In de Oude Zaal zullen vier artiesten van Cocoon acte de présence geven. Jacek Sienkiewicz, Pascal Feos, Frank Lorber en Toni Rios zullen namens het label een mix brengen van minimale en full-on Duitse techno, melodieus, stuwend en energiek en karakteriserend voor Cocoon. Traffic resident Aron Friedman maakt de line-up compleet.

In de Max zwaait acid koning Josh Wink de scepter bij Extrema, met zijn minimalistische house en acid. Hij wordt bijgestaan door Benny Rodrigues, Michel de Heij en Gideon, die alledrie garant staan voor een goede portie funky techno en tech-house. De avond wordt geopend door het progressive-duo 16 Bit Lolitas. Heb je het helemaal gehad met het dansen dan kun je in het Lofi-Café chillen op de beats van David Labeij, Ramchez en Pep.

Traffic presents Cocoon / Extrema presents Josh Wink

Traffic Room:

Pascal FEOS

Jacek Sienkiewicz

Frank Lorber

Toni Rios

Aron Friedman

Extrema Room:

Josh Wink

Michel de Hey

Benny Rodrigues

Gideon

16 Bit Lolitas

Donderdag 27 oktober, Melkweg, Amsterdam

Kaarten kosten 15 euro plus lidmaatschap.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws