City Sounds presents: Paris City of love (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

City Sounds zal centre du pop 013 op zaterdag 19 november 2005 omtoveren in Parijse sferen. Alle zintuigen zullen geprikkeld worden om je het gevoel te geven dat je in de City of Love bent geweest.

Speciaal voor deze avond zullen niemand minder dan Dj Deep en Sbastien Lger overkomen uit Frankrijk. Dj Deep begon samen met Laurent Garnier begin jaren negentig in de fameuze Boys Club in Parijs te draaien. In diezelfde tijd bracht hij samen met Ludovic Navarre (de echte naam van St Germain) zijn eerste track uit. Ook was hij in 1995 samen met Garnier verantwoordelijk voor de legendarische Wake-Up partys in de REX club aan de Champs-Elysees. Deep staat voor zijn naam en mag met recht een van de grondleggers van de franse sound genoemd worden.

Sbastien Lger was nog geen twintig jaar oud toen hij iedereen verraste met zijn eerste tracks en al snel de naam van the new master of filtered house verwierf. Hij was de vaste remixer van o.a Ron Carrol en Paul Johnson en voor het bekende Black Jack label was hij hofleverancier met meer dan 30 releases in slechts een paar jaar. Inmiddels heeft hij zijn grenzen verlegd en draait en produceert hij een mix van techhouse en electro, steeds doorregen met zijn karakteristieke funky riffs en beats.

Dat Tilburg daar niet voor hoeft onder te doen laten de twee heren van Soulsonic horen. Met de funkspier aangespannen zullen Sookie en H The Hype de zaal warm draaien met hun warme mix van soulfunklatinjazzbossabreakshouseafro-beats.

In de foyer zal Spring* , naar eigen zeggen Tilburgs meest ervaren nieuwe organisatie, zichzelf presenteren. Spring* is verleidelijk dansen op een bedje van groen gras . Wat ze daar mee bedoelen? Kom dat zelf maar uitzoeken! Om de avond compleet te maken zullen de mede-winnaars van de City Sounds Dj contest 2005, The FunkFreakerz 013 trakteren op een gezonde dosis humor, enthousiasme en pompende beats.

Host van de avond is Lex Empress. Haar fluwelen stem zal je Vanessa Paradis doen vergeten. VJ Martijn Akkerman zal het uiterste van zijn computer vergen om een oogstrelende mix van beelden over je uit te storten.

Met een programma van formaat en een decoratie die zelfs Amelie Poulain laat denken dat ze echt in haar geboortestad is, mag je City Sounds Paris niet missen.

City Sounds presents Paris City of Love
Dj Deep (fr), Sbastien Lger (fr), Soulsonic, Lex Empress, Spring*, FunkFreakerz en VJ Martijn Akkerman Arc de Triomphe-Citroen Classic-live painting-champagne-CanCan dancers-etc

Datum: zaterdag 19 november
Locatie: popcentrum 013 Tilburg
Tijden: 22.30-04.00uur
Tickets: 11 euro (Boxoffice 013 en Beep.nl)
Toegang 18+

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways / Win in het Dance Magazine

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws