Outland's openingsweekend trekt ruim 5000 bezoekers

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Donderdag 13 oktober gingen de deuren voor het eerst open van het nieuwste uitgaanscentrum in Rotterdam: Outland. Ruim 2500 genodigden uit de Nederlandse evenementen-, discotheken- en artiestenbranche waren getuige van de openingsshow van het vijf verdiepingen tellende gebouw aan de Prins Alexanderlaan. Naar aanleiding van de overweldigende reacties op de logistiek, de faciliteiten en en de technische installaties gaat het bestuur van Outland de komende jaren vol vertrouwen en met heel veel zin tegemoet.

Op zaterdag 15 oktober kwam het eerste publiek met 2500 man tegelijk naar Outland voor de allereerste editie van SUPERSIZED. Op deze eerste avond werden alleen de resident-dj's aan het publiek voorgesteld. Stiekem was er nog een verassing, want niemand minder dan dj Luna gaf van 00.30 uur tot 02.30 uur een strakke set weg. In de Main draaiden verder de residents Deaz D, Charly S and Tony. Zij roeleerden van koepel tot kelder, want er was in 3 zalen muziek. Vanaf 29 oktober zullen er op de Supersized avonden meerdere gast dj's komen om de avonden te completeren. Deze dj's zullen elke keer, in de week van het feest, bekend gemaakt worden op www.outland.nl .

Op Supersized zal slechts hardstyle, hardtrance en jump uit de gigantische geluidsinstallatie klinken. Alleen in de koepel hoor je wat mildere sounds, namelijk lekkere stevige club(classics).

Aanstaande zaterdag (22 oktober) is het tijd voor de eerste editie van BLACKOUT . Bezoekers die vroeger naar de back2school evenementen gingen zullen het extra naar hun zin hebben tijdens deze avonden, want voornamelijk het stevigste uit de dance zal hier gedraaid worden. Niet alleen nieuwe industrile geluiden, maar ook oldstyle, early rave en harde techno zullen de sfeer op Blackout bepalen. Dat het op deze avonden niet alleen om het hoge BPM-gehalte gaat, zal blijken uit de muzikale invulling van de koepel, waar lekkere donkere en ruige minimal of groove wordt gedraaid. Weet je zeker dat je bij de eerste editie van Blackout wil zijn, zorg dan dat je er relatief vroeg bij bent, want dan kom je zeker binnen. Kaarten zijn voor 12,50 euro aan de deur verkrijgbaar.

Op vrijdag staat de eerste editie van PIMPIN om het programma. Tijdens dit evenement zullen er opnames gemaakt worden voor het populaire programma TMF Pure. Voor de eerste editie van Pimpin zijn alle registers opengetrokken om er een spectaculaire avond van te maken. In de line up staan namen als Partysquad, Irwan en Laidback Luke. Daarnaast zijn er live optredens van Brace en Gio. De deuren gaan om 22.00 uur open en kaarten kosten in de voorverkoop slechts 10,- euro. Ga voor meer info naar www.pimpinparty.nl

Voor foto's van de opening of van de eerste editie van Supersized kan je naar outland.nl gaan. Houd deze site sowieso in de gaten, want de complete programmering inclusief de vrijdagavonden staat er altijd op.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws