Club Players bestaat 1 jaar

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

In een jaar waar alles centraal stond om landelijke bekendheid te realiseren heeft Club Players bewezen bij de top van het Nederlandse uitgaansgelegenheden te horen. Met meerdere nominaties voor beste Dancing/Club van Nederland kan Players met trots mede te delen dat met het n jarig bestaan flink wordt uitgepakt met de beste djs en mcs die Nederland rijk is. Real el Canario, Benny Rodrigues, Marcella, Cleon Macnack, La Ona, Ramon Diaz, Benjamin Brown, Jaimie Fanatics, Fedor Limjoco, Mc Nova, Mc Chianty en nog veel meer entertainers staan op het programma voor vrijdag 18 en zaterdag 19 november. Kaarten voor het 1 jarig bestaan zijn vanaf volgende week verkrijgbaar bij Players.Techno met Benny Rodrigues
(tot 00.30 uur gratis entree!!)
Club Players heeft Benny Rodrigues uitgenodigd om vrijdag te komen draaien. Met andere woorden, Players heeft n van de beste techno djs van Nederland gestrikt om het dak eraf draaien bij Players.

De meeste mensen kennen Benny Rodrigues van zijn weergaloze clubsets, maar veel mensen zullen Benny ook kennen van zijn geweldig lekkere technosets. Melodieuze techno om van te smullen dus. Players resident Rick Charles zal de decks n het publiek opwarmen met zijn dansbare tunes. Rick Charles die door heel het land zijn techno sets ten gehore brengt heeft ervoor gekozen om zijn verjaardag bij Players te vieren deze avond daarom is de entree as vrijdag gratis tot 00.30 uur!!

Fanatics 2 met Lucien Foort
Met een grote glimlach kijkt Players terug op de afgelopen FANATICS-editie. Een avond waar vele mooie woorden, geweldige herinneringen en een onvergetelijke sfeer inmiddels aan verbonden zijn. De fotos op www.crunc.nl dienen hierbij als bewijsmateriaal, en vol vertrouwen in een volgende fantastische editie presenteert Players met trots op zaterdag 15 oktober de tweede FANATICS! Wederom dient Club Players in Zoetermeer als thuisbasis. Fanatics zal elke 3de zaterdag van de maand worden georganiseerd in Club Players.

Zoals sommigen wellicht al weten staat tijdens elke FANATICS-editie de meest fanatieke Dj's op het programma. Deze 2e editie staan Jaimie Fanatic, Lucien Foort en Path Parrish in de dj-booth van Players.

Aanbevolen voor jou:
Supperclub Cruise ontvangt exclusief Ibiza Sensations

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws