Bob Sinclar opent The Sand (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Achter deze deuren vind je ruim 30.000 kubieke meter zand. Normaal bedoeld voor mensen die ook in de winter van beachsporten houden, deze keer voor een onvergetelijke sunset zoals we die kennen van de strandtenten in Bloemendaal. Sandayz zal alles brengen wat je van Bloemendaal kent en meer... Modellen, lekker eten, een fantastische line-up en een schitterende sunset!!

SANDAYZ, When the sun goes down...

Lekker eten, super deejays, een geweldig decor en een warme sfeer tijdens een onvergetelijke zonsondergang. Dat in combinatie met gegarandeerd goed weer zijn de hoofdingredinten van SANDAYZ, het kick-off event van THE SAND.
De line-up bestaat uit de absolute top uit de club scene. Naast de hitmachine Bob Sinclar en het weergaloze dj/producer duo Phats & Small komen ook de nationale helden Roog en Ricky Rivaro, ondersteund door MC Gee en de mooie vocaliste Lex Empress. De beeldschone modellen die het entertainment verzorgen zijn o.a. van Models at Work.



Kaarten zijn in beperkte oplage te verkrijgen voor de vriendelijke prijs van 21,50 inclusief v.v.k. fee! via www.beep.nl en www.ticketonline.nl. Om teleurstellingen te voorkomen adviseren we je vroegtijdig je tickets te kopen. Het evenement begint om 16:00u en eindigt om 01:00u. Laat je voor de rest verrassen en geniet van een geweldige nazomer.

SANDAYZ... Zomer is een rekbaar begrip geworden!

Website: www.sandayz.com
Datum: zondag 6 november
Locatie: The Sand
Adres: Rhneweg 36, 1043AH Amsterdam/Sloterdijk
Tijden: 16:00 - 01:00
Tickets: 21,50 **incl. v.v.k. fee**
Verkrijgbaar via: www.beep.nl en www.ticketonline.nl
Telefonisch: 0900-3006000
VIP reserveringen: [email]vip@sandayz.com[/email]
Meer info: [email]info@sandayz.com[/email]

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways / Win in het Dance Magazine

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws