Discobeurs en DJ-snuffelmarkt

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Ruim 170 plaatsen zijn er beschikbaar voor verkoop en promotie van allerhande discomaterialen. Er is ook een speciale hoek ingericht met nieuw en tweedehands vinyl en cd's. Hier zullen zowel handelaren als priv personen moeilijk vindbaar en goedkoop vinyl (en cd's) aanbieden.

Ook particulieren kunnen op de Discobeurs terecht voor de verkoop van hun vinyl en overtollige discomaterialen, die misschien al jaren op zolder of in de garage staan. Maar ook echte hobbysten kunnen standruimte huren om hun oude mengpaneel, versterker, luidsprekers en/of lichteffecten te verkopen. Er zijn diverse stands bemand door bedrijven die zowel promotioneel aanwezig zullen zijn alswel met verkoopstands. En er vindt o.a. een demonstratie plaats van de nieuwe Denon CD-spelers. Ook het showelement wordt niet vergeten: met een grote spiegelbol die als DJ-booth dienst doet.



De beurs is open van 11.00 - 18.00 uur. De entreeprijs is 7,50.
Bezoekers met een bezoekersvoucher van de MILE beurs 2005 krijgen 1,50 korting op de entreeprijs.

Een rit naar Houten wordt extra attractief voor stripliefhebbers, omdat gelijktijdig in het Euretco Expo Center de Nationale Stripdagen worden gehouden, waarvoor Discobeurs bezoekers 1,50 korting krijgen. Meer informatie is te vinden op de website www.discobeurs.nl waar nog wat standruimte te reserveren is.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws