Twisted Dance & Fashion

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Na een geslaagde eerste editie met o.a. Gregor Salto, was het nu tijd voor een nog betere tweede editie. Wederom heeft Twisted 3Some geprobeerd om dezelfde sfeer te bereiken als het vorige Twisted Dance & Fashion. Op menig forum werd de organisatie vooral bedankt voor een super gezellige avond vol goede muziek en bijzondere acts.

Ook dit keer weer gaat Twisted 3Some voor de gezelligheid, sfeer, goede muziek en bijzondere acts. Zoals de titel al doet vermoeden, zal er dit keer een modellenwedstrijd georganiseerd worden in samenwerking met voor1dagmodel en het modellen-castingbureau Starsteps Media. Voor 1 dag model zal uit de bezoekers een aantal gelukkigen uitkiezen die deze avond de catwalk op mogen. De professionele jury zal dan een winnaar uitroepen die een fotoshoot krijgt aangeboden door Voor1dagmodel. Dus voor alle mensen met een bijzondere en mooie uitstraling is er dus een kans om ontdekt te worden door de hoog aangeschreven modellen organisatie, Voor1dagmodel. Dan is er ook de mogelijkheid voor modellen in de dop, die graag eindelijk eens kans willen krijgen in de modewereld, hun beste beentje voor te zetten. Nu is er voor hen ook de kans. Deze toekomstige modellen of wannabees kunnen zich met een korte biografie, motivatiebrief en een tweetal fotos aanmelden bij Twisted 3Some door een mail te sturen naar [email]contest@twisted-3some.nl[/email] (kan ook per post versturen indien niet anders mogelijk, check www.twisted-3some.nl voor meer info). Uit deze groep zal dan een voorselectie gemaakt worden die op de bewuste zaterdag twee ronden moeten lopen over de catwalk. Wederom zal dezelfde professionele jury een van deze aspirant modellen tot winnaar uitroepen. Deze gelukkige persoon zal dan een fashionshoot aangeboden krijgen en op basis hiervan eventueel een vast contract bij het modellenbureau.

De echte danceliefhebbers hoeven niet te vrezen, want net als de vorige editie zullen de sfeer, de muziek, de djs een minstens even belangrijke rol spelen. Dit houdt in dat de desbetreffende dj zijn bijzondere set niet zal hoeven te onderbreken voor deze modeshow, maar zal door goede planning en timing de avond gemixt en goed verlopen. Met behulp van een daverende VJ show door Sushi TV en een goede MC zal zowel de dance als de fashion goed uit de verf komen.

Om de avond een nog beter karakter te geven hebben we ditmaal gekozen voor een DJ die iedereen kent, een DJ die aan de wieg van de Nederlandse house heeft gestaan en bij elk groot evenement op welke manier dan ook ooit betrokken is geweest. De laatste tijd draait deze zeer bijzondere DJ niet meer zo vaak in Nederland en al helemaal niet meer in steden buiten Amsterdam. We hebben het hier natuurlijk over Mr. Chemistry, onze eigen Marcello. Veel introductie heeft deze topper niet nodig, behalve bij het jongere publiek misschien. Maar ook zij zullen na deze avond nooit meer vergeten dat deze man een bron van inspiratie, een motor achter de housescene en een motor achter het vernieuwende chemistry is.



Maar Twisted 3Some zou Twisted 3Some niet zijn als zij niet ook de talenten een kans zou bieden. Naast wat nieuwe namen zullen ook een aantal bekenden de revue passeren. In de grote zaal beginnen we met DJ Peddo, een jonge dj die al heel wat bijzondere dingen op zijn naam heeft staan. Zijn remix van Astrids The Spell werd opgenomen op een release van Q Dance. Vervolgens ging hij met Astrid mee naar Isral en beleefde daar zijn eerste internationale optreden. Daarnaast heeft hij een residentie gehad op Resolution in de Escape te Amsterdam. Inmiddels zijn verschillende partijen als het Kremlin voor een internationale tour en Blackhole entertainment in deze Peddo genteresseerd. Na Peddo zullen DJ Bono en Ignacio een back to back set neerzetten. Deze twee DJs behoren tot Utrechts meest geliefde latin, funky grooves djs. Bono heeft inmiddels vaker voor Twisted 3Some gedraaid, evenals Ignacio. Maar in deze tijd is er een hoop veranderd. Bono heeft gedraaid in Bloomingdales, Soulbeach, Las Palmas, Winkel van Sinkel, Monza en op vele andere feesten en locaties. Zo is hij nagenoeg een resident bij de Supersunday feesten in Utrecht en is hij een zeer graag geziene gastdj in de Monza. Ignacio die zijn residentie heeft in de Storm, Quignon en Havanna in Utrecht heeft ook zeker niet stilgezeten. Onlangs heeft deze goedlachse DJ de Nederlandse Corona Dj Contest gewonnen en zal hij binnenkort vertrekken naar Marokko om daar mee te dingen naar de ultieme prijs. Na dit duo die samen een bijzonder lekkere set zullen neerzetten, wordt het tijd voor wat serieuzer werk. Marcello zal zoals vanouds de zaal plat krijgen met zijn bijzondere plaatkeuze en goede muziek. Uiteindelijk zal Leander de avond beneden zoals vanouds afsluiten met een heerlijke progressive set. De gehele avond in de main zal gehost worden door MC Dice. MC Dice is de meest gevraagde MC in Utrecht en de stem van Super Sunday. Naast optredens op Dansation (Escape), Sundale (Bloomingdale) en Super Sunday (Monza) heeft deze veelzijdige MC nog veel meer optredens achter zijn naam staan. Gegarandeerd het dak eraf dus.

Boven wordt wederom heel andere koek. De bezoekers van de Twisted 3Some feesten zijn inmiddels gewend om boven een alternatief te vinden op de muziek beneden. Ook dit keer is de keuze gevallen op goede bekenden van ons en tevens ook al van veel vaste bezoekers. Hier zullen mamas funky flow de avond aftrappen met funky beats, zoals ze het zelf noemen. Een heerlijke mix van hiphop, breaks, drum & base, lounge, house, triphop, soul en funk, allemaal in goede harmonie met het dansende publiek. Het bijzondere aan deze avond boven is dat alle artiesten het via een back to back gedeelte het van elkaar zullen overnemen. DJ XtensionCord zal dus enige tijd back to back draaien met Mamas Funky Flow om op die manier van die heerlijke mix geleidelijk over te gaan op steengoede electro, zoals we dat gewend zijn van DJ XtensionCord (halve finalist Diesel Music contest en TWSTD DJ contest). Na deze overstap zal DJ XtensionCord verder gaan met pure electro met her en der een tikje minimal. Uiteindelijk zal er dan weer een back to back sessie ontstaan tussen DJ XtensionCord en Greg Sno of Liam C. Waarna Greg Sno & Liam C. de avond zoals altijd lekker zullen afmaken met knalgoede techno. Deze heren zullen wederom hun bijzondere techno set ten gehore brengen met de nodige latin invloeden.

Om de avond helemaal af te maken is er geheel in de sfeer van de avond een danscombinatie uitgenodigd. De crew MoSkillz is bezig met een enorme opmars. In de maand november zal er ten behoeve van een modeproduct vijf dagen getourd worden in de grotere clubs van Nederland. Daarnaast zal de groep binnenkort een show krijgen in Duitsland. De crew bestaat uit goede dansers uit Nederland en Duitsland en staat onder leiding van Ajoeb. Ajoeb heeft inmiddels aan bijzondere concepten meegedaan in Chicago (Culture Shock Chicago), San Diego, Los Angeles , New York (broadway dance center) en London . Tijdens Twisted Dance & Fashion zullen zij met hun eigen show deze avond een bijzondere tint geven.

Tevens bestaat er de mogelijkheid om op deze avond voor een goede prijs je haar te laten stylen en of knippen door een professionele kapper/stylist. Ga dus niet van te voren naar de eerste de beste kapper om de hoek, maar laat je eens goed onderhanden nemen door een professional.

Al met al veel variatie, de nodige aankleding, de catwalk, de modellen, de jury, de DJs, de VJs, de MC, en natuurlijk een weergaloze sfeer. We hopen dat iedereen wederom de weg weet te vinden naar de sfeervolle club Monza non Solo te Utrecht en wensen we nu al iedereen een bijzondere avond toe. En voordat we het vergeten, de bezoekers maken kans op een wintersport vakantie.

See you @ The Monza

Twisted 3Some

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws