SML Agency’s Showcase

Partyscene Redactie | 12 oktober 2005
headlines

futureshockSML Agency is vorig jaar opgericht en vertegenwoordigt DJ’s/producers uit binnen- en buitenland. De SML Agency Showcase op vrijdag 14 oktober is een avond waarop deze talenten aan je worden voorgesteld, en wel op een passende manier, namelijk door een goed feest in Hotel Arena Tonight. Met DJ’s als Futureshock (UK), Miss Nine (D), Jesse Voorn, Edwin Bazen, Sem Sonic en Max Morèl: een avond om zeker niet te missen.


Hieronder een korte introductie van de DJ’s die SML Agency aanbiedt:

Futureshock

Het uit Birmingham afkomstige duo Futureshock (zie foto) begon in 1999 met het uitbrengen van platen onder hun eigen label Urban Hero. Niet lang daarna strikte houselegende Terry Farley ze voor zijn Junior Records label. Hun sound, te omschrijven als futuristische progressive house, bleef niet onopgemerkt: Moby, Underworld, Jennifer Lopez, Roger Sanchez en de Chemical Brothers zijn slechts enkele voorbeelden van artiesten, die geremixed werden door het duo.

Miss Nine

Miss Nine draait pas 2 jaar en heeft nu al met de ”Groten der Aarde” gedraaid als John Digweed, Derrick May en Kevin Saunderson. Ze heeft er net een tour door China opzitten samen met vocalist Lex Empress, waarvan alle belevenissen in de oktober editie van Glamcult Magazine te lezen zijn. Haar stijl loopt uiteen van heerlijke grooves met veel vocals tot progressive.

Jesse Voorn

“Crowdpleaser” en upcoming talent Jesse Voorn staat vooral bekend om zijn unieke, energieke mix van verschillende muziekstijlen, een eclectische mix van electro, house, rock, breakbeats en mash-ups. Jesse noemt het ook wel “electronicpoprockdance”. Absoluut de moeite waard om hem in actie te zien dus.

Edwin Bazen

Edwin Bazen is ooit begonnen met draaien bij een Rotterdamse radiozender. Hierna werd hij door Erick E. gevraagd resident te worden van de beroemde club Roxy. Daarna volgden residenties in o.a. Nighttown en Las Palmas. Het is even stil geweest rond Edwin, maar hij is weer terug met zijn funky tech- house geluid en een aantal geweldige eigen producties.

Sem Sonic

Een “progressive set” kun je deze avond verwachten van Sem Sonic. Sem Sonic is resident op de zeer succesvolle ‘Motion’ feesten en besteedt op het moment erg veel tijd aan het produceren van muziek. Hij zal ook zeker een paar van zijn nieuwe tracks laten horen.

Max Morèl

Max Morèl staat garant voor een dosis uplifting, sexy housemusic. Max is o.a. resident van Gloss en recentelijk ook van de nieuwe clubavond van FCA Music “Grand Cru” in de Winkel van Sinkel.

Vanaf 23.00 uur zal het feestgedruis losbarsten tot 04.00 uur. Kaarten kosten 12,50 euro en zijn alleen op de avond zelf te krijgen aan de deur van Hotel Arena Tonight, ’s Gravesandestraat 51 te Amsterdam. Er is dus géén voorverkoop. Voor alle overige informatie kun je terecht op www.sml-agency.com

Timetable:

Churchroom

23.00 – 00.30 Sem Sonic
00.30 – 02.00 Miss Nine (D)
02.00 – 04.00 Futureshock (UK)

Gardenroom

00.00 – 01.30 Max Morèl
01.30 – 03.00 Jesse Voorn
03.00 – 04.00 Edwin Bazen


Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws