MN2S en Beyond bookings op Amsterdam Dance Event

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Na verschillende knallende feesten ter gelegenheid van hun 10-jarig bestaan in o.a. Miami, London, Kuala Lumpur , maakt de Londonse MN2S (Milkn2 Sugars) haar debuut op het Amsterdam Dance Event. In samenwerking met het onlangs door DJ Roog opgerichte Beyond bookings zal op zaterdag avond 29 oktober een keur aan internationale top artiesten acte de presence geven in De Escape Venue aan het Rembrandtplein te Amsterdam.

Als headliner staat het succesvolle productie duo Full Intention geprogrammeerd, bijgestaan door Seamus Haji en uiteraard de onlangs in the UK voor beste doorbraak genomineerde dj/producer Roog. Alsof dat nog niet genoeg is zal ook Sharam Jey nog achter de draaitafels van de Escape verschijnen!

In de Escape Deluxe zal Beyond bookings een selectie van haar beste artiesten laten zien inclusief de Rootz Records dj/producers Alex Romano en Silverius ondersteund door Jeroenski en Born to Funk. Uiteraard mag ook in de Escape Deluxe de internationale headliner niet ontbreken: Axwel !

Al met al meer dan genoeg redenen om tijdens het ADE een kijkje te gaan nemen in De Escape: house zoals house bedoeld is!

Datum : zaterdag 29 oktober 2005
Lokatie : Escape & Escape Deluxe
Showtime : 22.00 05.00
Entree : euro 20
Info : [email]info@mn2s.com[/email] / +44(0)207 378 7321
Web : www.mn2s.com / www.beyondbookings.com / www.escape.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws