Eindelijk weer Techno in Den Haag: Issue

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

22 oktober is de start van een reeks afleveringen waarin Den Haag geconfronteerd wordt met een evenement waar grote namen uit de techno scene worden geprogrammeerd, nieuwe decors en visuals worden vertoond en waarbij ouderwetse gezelligheid voorop staat. Met het Paard van Troje als vaste locatie heeft de organisatie een club gevonden die naadloos aansluit met de industrile uitstraling en gevoel van techno.

Het Paard van Troje ging open op 6 september 2003 en sindsdien is het een van de populairste nachttempels van Nederland. De verbouwing, die gedaan werd door het architecten bureau van Rem Koolhaas, gaf het pand een industrile look en functies die in weinig clubs te vinden zijn. Zo is de grote zaal kleiner en groter te maken d.m.v. uitschuifbare balkons en is het Paard voorzien van een geluidssysteem wat tot de beste behoort.

Deze editie zal worden afgetrapt door niemand minder dan Billy Nasty.
Deze techno veteraan is de eigenaar van het bekende label Tortured en sinds jaar en dag bezig met het onderbouwen van zijn techno sound.
Zo organiseerde hij in 1996 zijn eigen Tortured club avonden in de Londense club The End. Artiesten die gerelateerd waren aan zijn Tortured label zoals Adam Beyer, Umek en Marco Carola draaiden op deze clubavond allemaal voor het eerst in Londen.

Op deze avond zal Billy Nasty muzikaal ondersteund worden door n van Nederlands bekendste techno artiesten nl. Steve Rachmad. Met al meer dan 70 releases op verschillende toonaangevende labels en regelmatig gigs in landen waar uren voor in het vliegtuig gezeten moet worden kan Steve Rachmad gezien worden als een perfecte aanvulling op het programma van Issue op 22 oktober.

Als derde man staat Darren Kay geprogrammeerd.Met succesvolle gigs op Dance Valley, Reactor en HQ is deze, van oorsprong Australische, DJ een talent van de toekomst. Qua producties zit Darren ook niet stil. Zo was er een samenwerking met big man mr. Cox himself en komt er op het Concept label binnenkort een release van Darren Kay en DJ Preach.

Alle ingredinten voor een avond kwalitatieve techno zijn aanwezig met als puntje op de i de verschrikkelijk lage toegangsprijs van 10 euro in de voorverkoop.

Waar vind je dat tegenwoordig nog?

Event: Issue
Datum: 22 oktober
Locatie: Paard van Troje
Line up: Billy Nasty, Steve Rachmad, Darren Kay
Tijd: 23:00 tot 05:00 uur
Prijs: 10,- euro voorverkoop (excl. fee) / 15 euro deur
Voorverkoop adressen: Den Haag: Confused, Rhythm Import, Hype Kappers / Ticketbox.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws