Time to get Spank’D!

Partyscene Redactie | 7 oktober 2005
headlines

thaliaWaar de ene organisatie regelmatig bekende DJ’s uit het buitenland in laat vliegen, pakt de andere organisatie het anders aan. Geen dure DJ’s maar Rotterdams talent is waar het om draait op Spank’D, de avond die elke tweede vrijdag van de maand plaatsvindt in de Thalia Lounge.

Op deze no-nonsense clubavond van de Maasstad staat alles in het teken van swingen op lekkere uplifting, soulfull en naughty house. Vrijdag 14 oktober is er weer een nieuwe editie. De plaatjesdraaiers die deze avond je in beweging zullen houden worden hieronder even voorgesteld.

Chris Rox

Chris Rox weet als geen ander hoe hij het publiek in Thalia moet bespelen. Al enige jaren draait deze resident DJ succesvol in Thalia, maar ook daarbuiten is hij ondertussen geen onbekende meer en verschijnt zijn naam steeds vaker op flyers in heel Nederland. Zo draaide hij reeds in clubs als Off Corso, OneFour, the Mansion en Parkzicht.

Marc MacRowland

Het gaat hard met deze kleine Rotterdammer. Na een drukke zomer stromen de boekingen momenteel binnen en zijn agenda staat dan ook overvol. Of het nu gaat om de nieuwe Rotterdamse club Outland, de Danssalon in Eindhoven of de Zebra Lounge in Amsterdam, Marc is aanwezig. Erg trots is hij ook over het feit dat hij in november zijn debuut maakt op het vermaarde Lunapark.

Denniz


Ook Denniz heeft een meer dan drukke zomer achter de rug. Zijn optreden met GrooveXpress op Extrema Outdoor staat nog vers in het geheugen en ook zijn sets op Ibiza, Rush, Funk’d en BED werden zeer goed ontvangen deze zomer. Niet voor niets is hij door Club Risk gevraagd om resident DJ te worden van de Funk’D feesten in Panama en het Prinsestheater in Rotterdam.

Sandeep

Een van de drijvende krachten achter het dancemagazine Love2party.nl is niet meer weg te slaan uit de Nederlandse dance scene.Met optredens op Rockit Open Air, Free Your Mind, Solar Weekend en Lunapark heeft hij deze zomer definitief zijn DJ naam gevestigd. Dat we nog veel van deze ondernemende Rotterdammer gaan horen staat vast. Zo draait hij ondermeer op het Amsterdam Dance Event eind deze maand. 

Dus wil je eens lekker muzikaal gespank’d worden, dan is deze avond er één die je absoluut niet mag missen!! Maar liefst vier Rotterdamse DJ’s bundelen hun krachten en staan klaar om jou deze avond genadeloos te spanken.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws