Erick Morillo returns

Partyscene Redactie | 7 oktober 2005
headlines

morilloEerst dan maar het slechte nieuws: Funk’d op vrijdag 4 november gaat niet door. Maar dan het goede nieuws: Funk’d vindt alsnog plaats, maar dan op zondag 20 november. En als gast is niet minder Erick Morillo uitgenodigd!

Vanaf een uur of 18.00 zal dit feest aanvangen in de Panama. Deze combinatie van Funk'd, Erick Morillo en Panama belooft een wel hele speciale avond. Hij zal deze avond aanwezig zijn om zijn Subliminal Sessions 9 te promoten.

Daarnaast heeft de Risk crew Kevin Saunderson weer naar ons land gehaald, en wel naar Tilburg. Op zaterdag 29 oktober zal deze ex American FootBall speler uit Detroit op deze Future of House avond achter de decks plaatsnemen.

Op zondag 30 oktober organiseert Luvdancin daarnaast samen met Panama de Official Amsterdam Dance Event Closing Party. Er zal worden gestart met een speciaal Luvdining menu en aansluitend is het feest. Specialegasten zijn het illustere duo Kenny Dope en Terry Hunter.Tesamen metde RiskSoundSystem en allerlei dope deejaysin de kleine zaal van de Panama wordt dit een ouderwetse Luvdancin!

www.yougotfunkd.com
www.panama.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws