Full Spectrum presents Extrawelt live in 11

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Na Nathan Fake's 'The Sky was Pink' is het nu Extrawelt dat met 'Soopertrack' momenteel elke Europese dansvloer in extase brengt!

De unieke combinatie van meeslepende progressive sounds en luchtige minimal techno van dit Duitse duo, zal deze avond live haar Nederlandse premiere beleven op Full Spectrum. Onder de namen Midi Miliz en Spirallianz bracht Extrawelt reeds meerdere tientallen hoogstaande techno en goa trance releases uit op illustere labels als Spirit zone en Boshke Beats. Als Extrawelt zijn Arne Schaffhausen en Wayan Raabe echter relatief nieuw in muziekscne..

Full Spectrum feesten kenmerken zich door vernieuwing, diepgang en verbreding van de muzikale horizon en hebben zich in een krap jaar tijd bewezen als betrouwbare aanbieders van frisse electronische muziek met vaste clubavonden in vijf steden. Bovendien worden ze geregeld door 3FM live uitgezonden. De liveset van Extrawelt wordt op deze avond in 11 dan ook omlijst door eerste klas Full Spectrum residents Nuno Dos Santos, Lennert Bezemer en Bonner.

22.30-04.00
sat 08-10-2005
entrance: 10,- / 11_ben_jezelf_pashouders 8,-
11 Amsterdam
www.fullspectrum.nl www.ilove11.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws