Super Hot RUSH in Club Noa

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Deze editie is bomvol met niemand minder dan mixmaster Don Diablo in the house, new kid on the block Mischa Daniels, RUSH Shaper Brian S., en Noa's eigen Ricardo en Dani-L achter de draaitafels. Ook zijn er optredens van de danseressen van de Funkadelic Pussydoll Dancers en Rob the original Trumpetman. Oh ja, zijn we vergeten te vertellen dat de meest sexafied mc van het land aanwezig is? Nou bij deze dan! Say hello to mc Vika Kova!

"Supervet gewoon!" Joost Deutekom, chief RUSH Noa, is stoked over het feit dat hij op het laatste moment nog Don Diablo en Vika Kova heeft weten te strikken voor het nieuwe feest in Noa. "Don is een van mijn helden. Het is een ijzersterke dj en remixer en ik houd enorm van zijn sound en Vika is natuurlijk een verschijning op zich. Shes the one baby! Die chick heeft uitstraling. Vika weet een feest zo'n stuk meerwaarde te geven. Het is tof om zo iemand op je feest te hebben." Over de verwachtingen van het feest is hij stellig: "Ik weet zeker dat het weer een prima avond wordt! De eerste RUSH werd gegeven met de heropening van Noa. Het was toen een top avond. Voor deze nieuwe aflevering hebben we een nog vettere mix mix van artiesten weten neer te zetten. Noa vind ik ook d tent van Noord-Nederland waar het gebeurt. 8 oktober gaan wij er in ieder geval een feest van maken.



Mischa Daniels gaat dit jaar als een komeet in dans land. Sinds hij bij Armada Music zit regent het boekingen voor deze sympathieke en muzikale gozer. Tijdens RUSH in Off_Corso heeft hij een onuitwisbare indruk achter gelaten. Deze indruk mag hij nog eens onderstrepen in de hotste club van Leeuwarden. Don Diablo mag zichzelf de ongekroonde bootleg koning van ons land noemen. Geen artiest maakt zoveel re-edits en bootlegs van plaatjes zoals hij. Deze altijd net weer even anders klinkende plaatjes en zijn suprieure mixtechniek maken hem tot een dj die je keer op keer weer weet te verrassen. Brian S. is een van de originele shapers van de RUSH sound. Waar het eerst vooral de funky groovy klanken waren die de boventoon in zijn sets voerden, is de sound nu een stuk stoerder geworden. Pompende electro house beats, gemixt door de Amsterdamse meester. Ricardo en Dani-L zijn d vaste dj's van club Noa. Qua sound draaien ze van urban tot house. Bij RUSH krijg je hun house kant te horen. Wie op 13 augustus bij de heropening van de Noa was, weet dat het dak er toen zwaar af ging met Victor Coral en Brian S. Met hotshot Mischa erbij, de Pussydoll Dancers, Don, Rob en de Noa crew natuurlijk zal het dak er weer gruwelijk af gaan!


Saturday 8/10
RUSH @ Club Noa
Djs: Don Diablo, Mischa Daniels, Brian S., Dani-L, Ricardo, Pussydoll Dancers, Rob the Trumpetman
Plaats: Club Noa, Nieuwestad 63-65, Leeuwarden
Tijd: 23:00 - 05:00
Prijs: 10,- (presale & door)

Voorverkoop info:
Online, zonder fee, via Beep!

Leeuwarden: Jack n Jones, Nieuwestad 112
Assen: Reykjavik, Mercuriusplein 70
Drachten: Reykjavik, Noorderbuurt 4
Emmeloord: Reykjavik, Lange Nering 35
Groningen: Jack n Jones, Herestraat 14

Heerenveen: Reykjavik, Dracht 31
Sneek: Reykjavik, Nauwe Burgstraat 8
Meppel: Reykjavik, Hoofdstraat 57
Zwolle: Reykjavik, Diezerstraat 89

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws