Playboy Night 2005

Partyscene Redactie | 6 oktober 2005
headlines

playboynight2005Vrijdag 4 november is het weer zover, dan vindt alweer de achtste editie van de vermaarde Playboy Night plaats in The Power Zone te Amsterdam. Trek de champagne maar open!

Naast het gebruikelijke ondeugende entertainment wat je van Playboy kan verwachten, is er uiteraard ook muzikaal gezien het een en ander te beleven. De sexy sounds van de altijd schalks lachende Erick E bijvoorbeeld. Maar ook Rush resident Brian S. en turntable junkie Real el Canario zijn van de partij. Haarlemmer Mike van Loon en Rotterdammer Ronald Molendijk zijn ook achter de funky decks te vinden. En als slagroom op de cake zal dé sexy sax lady van Nederland laten horen waar ze goed in is: Candy Dulfer.

Het wordt dus een heerlijke avond, vol spanning, erotiek en entertainment en met veel cocktails, decadente hapjes en een overdadige hoeveelheid champagne. De dresscode voor deze avond is: Sexy & Glamorous (no jeans), dus houd daar rekening mee als je voor je kledingkast staat die avond.

De Playboy Night wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Bacardi, en sub sponsors Gillette, Canon, Cadillac, Davidoff & Piper Heidsieck. Kaarten zijn verkrijgbaar voor 45 euro via TopTicketLine, Amsterdams Uitburo & Beep! De organisatie is mede in handen van Event Department.

Check voor meer informatie: www.playboy.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws