The ZOO

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Een avond waar de vrouwelijkheid van flamingos samengaat met de verleiding van een slang en berenzachtheid je doet willen aanraken, maar waar echte leeuwen ongetemd blijven. The ZOO is een feest waar je je dierlijke instincten de vrije loop mag laten gaan

The ZOO biedt twee verdiepingen waar je kan feestbeesten. Op de begane grond rouleren wekelijks de djs Marvin, Marnix, Jean, Marcello, Jani, D-Rashid, Raymundo en Frederik Abas, die in staat zijn het echte house gevoel te creren. Ga je naar boven, dan beland je in de eclectische sounds waar Jermaine S., Jaziah, Manga en Sir Edward hun geheel eigen draai aan de avond geven. De bovenzaal is ook de plek om te zijn wanneer je houdt van wat extras. Hier kun je je eigen tafel reserveren als je met een groep vrienden komt. Jullie worden dan de hele avond voorzien van drankjes.



The ZOO wordt gehost door Frederik Abas en Jerney Zwart en is een concept van Chemistry voor The Zebra. Vanaf 7 oktober is The ZOO iedere vrijdag het feest om je weekend met een goed gevoel te beginnen. In de Korte Leidsedwarsstraat 14, Amsterdam, voel je je al snel als een vis in het water. Kom langs en maak van een mug een olifant.

The ZOO Official opening
Vrijdag 7 oktober
Djs: Jani, Frederik Abas, Sir Edward
Plaats: The Zebra, Korte Leidsedwarsstraat 14, Amsterdam
Tijd: 22:00 04:00 uur
Kosten: 10,- euro

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws