Club Risk presents The Future of House part III

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Na 2 succesvolle eerdere edities in poppodium 013 waar deejays als Jack de Marseille, Eric de Man, Benny Rodrigues, Roog en Erick-E acte de presence gaven, staat nu de 3e Future of House voor de deur. Het feest waar de gasten worden uitgedaagd om hun meest futuristische sounds te laten horen in de poptempel van het zuiden, 013.

Dit keer is Kevin Saunderson uit Detroit de speciale gast. Deze levende legende en house/techno pionier heeft een bijzondere relatie met Nederland. Zo debuteerde hij voor Club Risk al in 1996 in Amsterdam en heeft hij sindsdien al op veel plekken in Nederland zijn kenmerkende sound getaleerd. Met megahits als Good life, Big Fun heeft hij samen met zangeres Paris Grey underground techno naar de internationale mainstream gebracht. Ondanks dit megacommercile succes is Kevin Saunderson altijd trouw gebleven aan zijn underground roots. Projecten zoals E-dancer en The Reese Project bewijzen dit. In 2001 heeft Kevin KMS Productions nieuw leven ingeblazen om zo nieuw talent een kans te geven, zodat de muziekscne zich verder kan ontwikkelen. Kevin Saunderson is niet alleen een geweldige producer / remixer, ook als deejay heeft hij zijn sporen verdiend. Zijn sets zijn altijd een energieke mix van classic house en techno met de nieuwste releases van nu. Via zijn fantastische deejay sets bewijst hij keer op keer zijn status als innovator and leader in de mondiale dansscne.


Eric de Man...

Eric de Man en 013 is altijd een goede combinatie gebleken. Zo rockte hij vorig jaar Bat Beats en zorgde hij voor uitzinnige taferelen bij de vorige 2 edities van Future of House. Zijn sets zijn altijd zeer solide, heftig en gevarieerd en daardoor staat hij al sinds vele jaren met zijn kenmerkende elektrominimaltechnohousesound aan de Nederlandse top. Momenteel maakt hij met zijn punkband Handel furore en is hij samen met dj Jefferson verantwoordelijk voor het BNN radioprogramma Planet Rock. De Man is een druk bezet man die altijd op zoek is naar vernieuwing en innovatie. Dat kenmerkt de sympathieke Amsterdammer.

De warm-up wordt verzorgd door de RiskSoundSystem. Dit dj-collectief staat voor new classic house, een mix van Chicago house, Detroit techno, NY garage, minimal en broken beats. De avond wordt gehost door Lex Empress. Deze prachtige vocaliste tourt de hele wereld over waar zij iedereen verblijdt met haar fantastische stem en dito verschijning.

Dit spectaculaire programma vormt de basis voor een avond waar heel Tilburg nu al naar uitkijkt. The future is the history you dont know..

Club Risk presents The Future of House part III feat.
KEVIN SAUNDERSON (Detroit, USA)
Eric de Man, Risk SoundSystem
Hosted by Lex Empress.

Datum : Zaterdag 29 Oktober
Locatie : 013, Tilburg
Tijden : 23.00 04.00
Tickets : 12,50 euro

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws