G.nius geeft verjaardagscadeau weg

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

G.nius heeft besloten de prijs van het kaartje voor G.nius Records presents Darren Emerson op zaterdag 8 oktober aanstaande te verlagen van 22,50 euro naar 15,00 euro. De reden hiervoor is dat partybezoeker in Rotterdam niet gewend is aan een concept waar een welkomstdrankje, gratis garderobe,gratis toilet en een wel heel bijzondere line-up op een gunstige manier in de kaartprijs is verrekend.

Het is gebleken dat bij het selecteren van de invulling van een stapavond met name naar de hogere prijs van 22,50 wordt gekeken en per direct wordt besloten dat deze prijs te hoog is. G.nius wil toch iedereen kennis laten maken met het exclusieve karakter van deze avonden. Daarom geeft G.nius, bij wijze van een verjaardagscadeau, 7,50 euro reductie.

We willen graag benadrukken dat het hier daadwerkelijk om een cadeau gaat. Blijkbaar zijn er misvattingen ontstaan over het zogenaamde winstbejag van G.nius. Hiermee willen wij duidelijk stellen dat deze vier feesten uitsluitend georganiseerd zijn om het njarig bestaan van G.nius records te vieren. Om dit tegen kostprijs te kunnen realiseren was een bedrag van 22,50 euro per kaart nodig. G.nius kan zich haar onbekendheid op het gebied van dergelijke feesten in Rotterdam voorstellen en wil haar gasten dan ook graag tegemoet komen.

Achtergrond
G.nius was in Amsterdam in kleinere kringen bekend om haar exclusieve feesten voor genodigden. Om het njarig bestaan van G.nius Records te vieren, geeft G.nius nu ook feesten in Rotterdam.

Het eerste feest is inmiddels gevierd: G.nius Records presents Derrick Carter. Ondanks dat het op een vrijdagavond was, was het een geslaagde avond. De geweldige drie-uur-set van Derrick Carter, d DJ grootheid uit Chicago, heeft de dansvloer laten zinderen.

Het volgende feest staat alweer voor de deur, dit keer op een zaterdag. We verwachten zaterdag 8 oktober dan ook een volle Off_Corso, want: G.nius Records presents Darren Emerson (ex-underworld)!

De feesten worden gevierd in Off_Corso, een toplocatie pal in het centrum van Rotterdam. G.nius wil het intieme club-gevoel weer terughalen. Daarom wordt in plaats van n massaal feest, vier feesten gegeven, met op elke avond een gerenommeerde DJ. Om de avond nog completer te maken wordt je onthaald met een glas champagne en zijn de garderobe en het toilet gratis.

De kaarten zijn verkrijgbaar bij:
- G.nius Records, Nieuwe Binnenweg 60, Rotterdam (010-2251577)
- Velvet Uomo in de Magna Plaza in Amsterdam (020-4233003)
- www.beep.nl.
- At door Off_Corso

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws