Famous invites In Bed With Space

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Armada organiseert speciaal voor deze gelegenheid een bijzondere Famous aflevering op zaterdag 29 oktober.

Famous heeft er in de Panama inmiddels flink wat succesvolle avonden op zitten zoals de World Editions met o.a. Deep Dish en Danny Howells, de Red edition, een editie die aan Latin gewijd was en de `Asian edition`, een Famous die in het teken stond van Azi. Dit keer krijgt Famous In Bed With Space over de vloer. De top line-up die je gewoonlijk gewend bent van Famous, is voor deze gelegenheid nog eens extra aangevuld met In Bed With Space 2005-2006 resident Johnny Kelvin.

Johnny Kelvin heeft de afgelopen jaren een komeetachtige opkomst beleefd. De zanger, performer, producer en dj wist deze zomer door te dringen tot het erepodium van Ibiza, in de club Space. Iedere woensdag tijdens In Bed With Space was Johnny van de partij met zn soulvolle vocalen.

Verder hebben we tijdens deze A.D.E. Editie onze World Famous resident de uit Zweden afkomstige StoneBridge. De man die ooit de houseklassieker Show me Love van Robin S. op zn naam zette, scoorde vorig jaar nog met Put m High een vette hit die ook op Ibiza veelvuldig te horen was. Misschien komt hij wel toe aan de hit van Gadjo feat. Alexandra Prince die tijdens deze Famous ook hun opwachting zullen maken. Wie heeft deze zomer niet met de ogen dicht en de handen uitgestrekt in de lucht So Many Times meegebruld? Naast het Live optreden van het duo zal Gadjo ook een DJ-set draaien.

Mischa Daniels, DJ Franklin en Nick K maken de line-up van deze Famous In Bed With Space compleet.

Nick K heeft onlangs zijn nieuwe label Gangsta Audio samen met Armada opgericht. Om dit te vieren zal hij de avond afsluiten in de kleine zaal. Nick K staat bekend om zijn soulfull progressive sound. Deze zomer was hij onder andere te zien tijdens de Closing van de Deep Dish avond "Yoshitoshi" op Ibiza.

Be you, be free, be famous!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws