Absolutely Fresh is back in Enschede

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Met een aantal ontzettend leuke feesten in het vooruitzicht kijken we op dit moment naar een daverende opening. Discotheek Luntic in Enschede zal weer vrolijk op zijn grondvesten schudden op vrijdag 14 oktober 05 met niemand minder dan Sidney Samson en Eric de Man.

De carrire van Sidney Samson begeeft zich op dit moment in een sneltreinvaart richting de top. Nadat hij een hit afleverde genaamd Nobody Move staat de volgende hit alweer te wachten op zijn release. Sidney die een vaste Residentie heeft in de welbekende MatriXX zal zoals altijd zorgen voor een feestje en heeft er naar eigen zeggen ontzettend veel zin in. Naast deze top dj zal Eric de Man zijn kunsten wederom vertonen op Absolutely Fresh. Op woensdag 4 mei van dit jaar zorgde hij voor een van de beste dj sets (zo niet, d beste set) ooit gedraaid tijdens Absolutely Fresh. Na veel contact over en weer bleken de agendas nu op elkaar aan te sluiten en dus presenteren wij met veel trots deze hero in land der club.

Zoals iedereen natuurlijk gewend is van Absolutely Fresh zullen er gedurende de avond leuke surprises zijn. De enige echte MC Sherlock zal jullie uiteraard van de nodige vocals voorzien. En de avond word geopend door Resident dj JR Dallas die op dit moment behoorlijk aan de weg timmert in dj land. Visuals zijn present en de kaartverkoop is inmiddels begonnen bij zowel Discotheek Lunatic als wel bij Caf Heaven (gevestigd pal onder Discotheek Luntic). Omdat Absolutely Fresh bekend staat als een organisatie die de mensen niet teveel wil laten betalen voor hun kaartje hebben we de kaartprijs netjes op 5 euro in de voorverkoop gehouden en zijn de kaarten aan de deur 10 euro. Meer informatie over dit feest kun je vinden op www.absolutelyfresh.nl. Rest ons slechts 1 ding te zeggen: Its Absolutely Fresh Baby!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws