Vernieuwd: Innercity

Partyscene Redactie | 4 oktober 2005
headlines

nicBij een van de paradepaardjes uit de ID&T stal wordt het roer drastisch omgegooid. Het indoor spektakel Innercity, wat jaarlijks rond half december in de Amsterdamse Rai wordt georganiseerd, wordt stevig onder handen genomen. Wellicht dat de twee-voor-een actie als gevolg van een tegenvallende kaartverkoop in 2004 hieraan ten grondslag ligt?

De “indoor versie” van Mysteryland, waarbij elk jaar voor een andere wereldstad als thema gekozen wordt, is conceptueel totaal vernieuwd. Dit jaar geen stad als Las Vegas, Rio de Janeiro, of Moskou als thema. Want de muziek staat centraal op zaterdag 17 december. Opvallend  is dat de Q-Dance en Trance zaal ontbreken, welke normaal toch voor veel bezoekers zorgen. Ook de samenwerking met Expornstar, Yoshi Toshi en Release Yourself is van de baan. De entreeprijs is daarnaast verlaagd van 55,50 naar 47,50 exclusief voorverkoop kosten.

Aan de line up te zien richt ID&T zijn pijlen dit jaar op een totaal andere doelgroep. Techno en electro staan centraal, en er zijn zelfs een aparte minimal en hiphop zaal toegevoegd. Ook de line up van de main is aangepakt. Namen als 2 Many DJ’s, Bart Skils, Alter Ego, Technasia en Tiga zijn toch even wat anders als de headliners van 2004, zoals Ferry Corsten, Marco V., Erick Morillo en Luciën Foort. Het persbericht hierover is ook nog niet verstuurd, dus blijkbaar wordt er op een positieve vorm van buzz marketing gehoopt. We zullen zien… Hieronder de volledige line up, laat U verbazen!

Main

2 Many DJ’s
Bart Skils
Alter Ego (live)
Technasia
Tiga

Techno

Dave Clarke
Speedy J. & Chris Liebing
Steve Rachmad
Alloy Mental live

Electro

The Glimmers
DJ’s Are Not Rockstars
Touché
Terry Toner & Herr Arter
Handel (live)
Hott (live)

Minimal

Booka Shade (live)
Makcim
Lauhaus
Lupe
Sandrien

Urban Eclectic

Chuckie
Junior Jack & Kid Crème (!)
Victor Coral, Brian S. & Hitmeister D. b2b
Real el Canario (live)
Off The Wall

HipHop/Breaks

Mr. Wix & MC Lyrical Tie
Puppet Mastaz
De Jeugd van Tegenwoordig
DJ Yoda
Evil Nine

House/Progressive

Sander Kleinenberg
Nic Fanciulli (volgende week 'n interview met hem hier)
Benjamin Bates
Benny Rodrigues

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws