Earth

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Desyn wordt wereldwijd gezien als opvolger van Sasha door zijn unieke epische sound. In de Melkweg-Max staan verder dj Per en ONNO.

Het is een druk jaar voor earth op internationale boekingsmarkt. Eerder dit jaar stonden onder andere Lee Burridge, The Scumfrog, Hernan Cattaneo en dj Pierre op het programma. In oktober komt er weer een dj uit dit rijtje naar de Melkweg in Amsterdam toe.

Desyn Masiello is nog maar vrij kort actief als dj. In 2000 werd hij in London ontdekt en gepresenteerd als groot talent. Na enkele buitenlandse boekingen werd hij opgemerkt door Deep Dish die hem direct zijn gaan supporten via het eigen Yoshitoshi label, hierop bracht hij ook zijn eerste mix album In house we trust uit. Desyns brede muzikale visie heeft hem in vijf jaar tijd over de hele wereld gebracht. Hij mixt in zijn sets over grenzen met house classics, deep, tech, funky en progressive tracks in n hete brei, zijn stijl wordt vooral vergeleken met Sasha. Begin dit jaar bracht hij zijn eerste Bedrock mix album uit op het label van John Digweed, hij heeft hiermee een dermate goed album afgeleverd dat hij in september 2005 met deel twee hiervan komt. In de Melkweg zullen hiervan dus wel wat soundbites gegeven worden.

Nieuw op deze earth is dj ONNO. Deze jonge talentvolle Nederlandse dj maakt zijn debuut op earth. ONNO is al enkele jaren flink aan de weg aan het timmeren met succesvolle producties op Little Mountain Records, het label van Sander Kleinenberg, Magnetik Records van John Creamer en recent een remix voor the Scumfrog & Cevin Fisher samen met zijn producersmaatje Roccomundo. ONNO werdt in Nederland bekend via zijn residency op Chemistry, daarnaast stond hij recent nog in Miami, Parijs, Warschau en Helsinki. Hij omschrijft zijn stijl zelf als: deep flowin uplifiting house met tribal and progressive invloeden.

Host van de avond is MC P-Pholl, Roger Muskee verzorgd aardse visuals en voor de interactieve omlijsting zijn de performers van Luid & Duidelijk op hun geheel eigen manier aanwezig of afwezig!?

Deze editie belooft in alle opzichten een bijzondere te worden met een solide keus voor Desyn Masiello en het debuut van Nederlandse glorie.Earth
Melkweg Amsterdam, friday 14/10/05

Djs: Desyn Masiello (Bedrock), Per, ONNO
+ MC P-Pholl

22.30 5.00 / 17,-

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws