't Gooische Matras

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Dit event staat voor Sexy, klasse en luxe. Dit alles in de nieuwe club van Hilversum, Musk. Deze nieuwe hotspot in Hilversum in combinatie met 't Gooische Matras staat garand voor event waar men in t Gooi al veel te lang op heeft moeten wachten.

Voor de mensen die Musk nog niet kennen, het design is gedaan door niemand minder dan Eric Kuster, hij was onder andere verantwoordelijk voor het design van Jimmy Woo en De Ark. De oosterse sfeer, het prachtige design, de gouden muur en het top geluid maken van Musk een echte aanwinst voor het uitgaansleven. Wij durven oprecht te zeggen dat Musk op dit moment een van de mooiste clubs is van het Gooi en omstreken.



De muzikale invulling van de avond zal verzorgd worden door: Julian Marcus en Sander Hucke. Deze twee dj's hebben hun kwaliteiten allang bewezen en hun strepen verdiend in de Amsterdamse clubscne. Naast deze dj's zal niemand minder dan MC Pryme de vocals op zich nemen.

Doors open at 22:00 03:00
entree: 5,-

Voor de mensen die met nog meer stijl willen uitgaan zijn er ook een beperkt aantal vip tafels beschikbaar. Voor 120,- is deze tafel de gehele avond voor jou plus drie vrienden. Hierbij zit inbegrepen: entree voor 4 personen, een fles sterke drank naar keuze (vodka, wiskey, rum) en fris. Indien je hier interesse in hebt, neemt dan contact met ons op. Voor meer info check www.popevents.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws