Champagne in Best

Partyscene Redactie | 30 september 2005
headlines

flyer

Champagne on the beach, en dat in Brabant. Op de spot in Nederland waar je op z’n minst bier en bruine kroegen verwacht komt onverwacht de aankondiging van een heus Champagne feest op het strand! Zijn we langs de kust wel zo’n beetje uitgefeest en weggeregend, gaan ze in het binnenland gewoon hardcore en chique verder met ‘Gezelligheid in Style’.

Summerscene heeft ze een beetje over het hoofd gezien, de stadsstranden in Noord Brabant. Het zijn misschien niet écht stadsstranden, maar bijzonder is het wel zo midden het Brabantse land, ver van de kust gelegen. Aquabest biedt de bewoners van Eindhoven en verre omgeving een eigen strand en zee.

Aquabest is een recreatiepark rond een enorme plas gelegen aan de A2 bij Best (Eindhoven). Aan de zuidelijke oever van Aquabest staan sinds deze zomer twee strandpaviljoens: Stranders en Sunrise. Stranders mikt wat meer op de jonge gezinnen en Sunrise op het jonge danspubliek.

Die laatste geeft zaterdag 1 oktober een groots Champagne feest. Van 21:30 tot 03:00 uur kan er gefeest, gedanst en gedronken worden. De aankleding van het feest beloofd prachtig te worden, de dresscode is wit, dus kom in stijl! De organisatie ligt in handen van Wijncultuur.nl.

Check voor de route: www.beachclubsunrise.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws