Four Seasons afgelast

Partyscene Redactie | 28 september 2005
headlines

tijsZaterdag 3 december staat Tiësto maar liefst zes uur lang in de Heineken Music Hall. Deze solo set komt in de plaats van het feest Four Seasons, waar onder andere David Guetta, Montana en Mojado geprogrammeerd stonden.

Tijs Verwest is sinds mei dit jaar niet meer in ons land te horen geweest. Na een intensieve tourperiode door heel Europa en een eerste Tiësto in Concert in de Verenigde Staten, is de nummer 1 DJ van de wereld eindelijk weer in Nederland te zien. Hij zal deze avond worden ondersteund door Ton T.B. en Phynn. Laatst genoemde is het nieuwe talent van de Black Hole stal. Hij zal zijn Heineken Music Hall debuut maken en sluit de avond af. En zoals verwacht kan worden van een Tiësto show zal er uiteraard weer een geweldige productie staan met spectaculaire special effects en visuals.

Aanstaande zaterdag start een exclusieve presale voor leden op de vernieuwde website van Tiësto: www.tiesto.com. Members van deze site kunnen hier een week voor de reguliere kaartverkoop al tickets kopen. De reguliere kaartverkoop begint woensdag 12 oktober om 10.00 uur door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, AUB Ticketshop, 0900-3001250 (45 ct.p.m), www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen

Entree: € 42,50 (excl. servicekosten)
Aanvang: 22.00 uur, einde 07.00 uur

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws