The Well in 't Paard (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

The Well brengt de meest funky muziek uit het heden, verleden en toekomst naar de dansvloer. Een super dansbare selectie van de beste tunes, tracks, songs & grooves uit de rijke muziekhistorie van de Jazz, Soul, Funk, Latin, Brasil, Disco, Hip Hop, Breaks, Deep House, Lounge, Broken Beats, enz. Stijl en klasse zijn terug!

Van oudsher is Den Haag een behoorlijk jazzy en funky stad maar met het verliezen van het North Sea Jazz festival en met een overschot aan house evenementen heeft de stad broodnodig nieuwe impulsen nodig voor de liefhebbers van funky muziek. The Well wil een andere avond bieden voor het Haagse publiek. Een avond waarin naast kwaliteits-muziek uit alle windrichtingen, ook creativiteit op het gebied van design, film, mode, kunsten en vormgeving de ruimte kan krijgen. Met als doel om al deze inspiratiebronnen te bundelen in een alles samenvattende muzikale avond.

The Well brengt het nieuwe dansgeluid voor iedereen die muzikaal verwend wil worden. Een avond waar Funkadelic, James Brown, Kruder & Dorfmeister, Prince, Carl Craig, Miles Davis, Bugz in the Attic, Jazzanova en zo veel meer namen elkaar ontmoeten op de dansvloer. Een avond vol eclectische muziek. Voor een doelgroep die een volwassener sound zoekt op muzikaal gebied. Oude, zowel als nieuwe muziek door elkaar gepresenteerd. Uit verschillende stromingen voortkomend en altijd sterk benvloed vanuit de dansbare jazz en latin muziek.

Laat je verrassen tijdens The Well!

The Well
Zaterdag 29 oktober 2005
Paard van Troje
Prinsegracht 12 Den Haag
23.00 05.00 uur

DJ's: Djinn & Pathless
Entree: 10
www.physical-cinema.com www.paard.nl

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways / Win in het Dance Magazine

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws