Film vol Extreme Sports

Partyscene Redactie | 27 september 2005
headlines

foto: Roderik Patijn

Snowboarden, surfen, freeskiïng, windsurfen, skaten, kajakken, mountainbiken, BMX, basejumping, soulflyers, bedenk iets extreems en het zit erin: de meest vette funsport film van 2005 . XTRM Sports zal in de maand oktober een filmtour door Nederland verzorgen met “The Movie Night of Extreme Sports”.

De film neemt je in ruim anderhalf uur mee langs adembenemende avonturen in de golven van Hawaii, de hoge besneeuwde bergen in Zweden en wilde rivieren in de Kaukasus. De film bestaat uit vier onderdelen: Air, Water, Snow en Base. Je gaat met Flo Orley snowboarden in Alaska, jetskiën met wereldkampioen Mark Sickerling, basejumpen in een ‘bergloch’ met Felix Baumgartner en ziet sicke acrobatiek met MotoX en BMX.

De initiatiefnemers van de filmtour is XTRM Sports, een jong en onafhankelijk bedrijf met als doel het ‘succesvol leveren van vernieuwende content & concepts op het gebied van Extreme Sports’. De film zal in de toekomst onderdeel gaan uitmaken van een nieuw media platform. Dit reikt van wedstrijden, Internet tot aan digitale tv op het gebied van extreme sports. Een Europees extreme contest voor 2006 is al gepland waarbij de winnaars de nieuwe extreme riders worden in de film van 2006/2007.

De film te zien in:
Rotterdam en  Amsterdam Arena Pathé bioscopen - speelweek 06-10-2005
Scheveningen en Eindhoven, Pathé bioscopen - speelweek 13-10-2005
Groningen en Geleen Forocity Pathé bioscopen - Speelweek 20-10-2005

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws