Bananarama zangeres op Rauw

Partyscene Redactie | 27 september 2005
headlines

sfHet legendarische Bananarama, met als leadzangeres Siobhan Fahey, was in de jaren tachtig een van de grootste meidengroepen ter wereld en scoorde aan de lopende band hits met nummers als ‘Venus’, ‘He Was Really Sayin' Something’ en ‘Robert DeNiro's Waiting'. De drie dames wisten het zelfs tot het Guiness Book Of Records te schoppen als de ‘Biggest Girl Band On The Planet’. Fahey ging later werken met verschillende andere artiesten, zong mee op de Band Aid single ‘Do They Know It’s Christmas’ en ging zingen bij Shakespeare Sister.

Rauw heeft de dame weten te boeken voor een optreden in 11 in Amsterdam en Tivoli in Utrecht. De zangeres heeft zichzelf behoorlijk weten te vernieuwen en is een totaal andere richting op gegaan. Ze heeft een nieuwe live band geformeerd en komt binnenkort met een soloalbum. Verwacht stoere gitaren, vuige electro en stuwende beats. En haar nieuwe concept blijkt te werken, want de dame heeft in Europa tot nu toe alleen nog maar voor uitverkochte clubs gespeeld.

Naast een optreden van Siobhan Fahey komt het hippe Franse duo Justice een dj-set geven. De twee hadden het afgelopen jaar een hit met ‘Never Be Alone Again’, waarna de remix verzoeken van Daft Punk, Fatboy Slim en Soulwax binnenstroomden. En natuurlijk is ook huis dj Joost van Bellen van de partij. Rock on.

Rauw in oktober vindt plaats op vrijdag 7 oktober in 11 in Amsterdam en op zaterdag 8 oktober in Tivoli in Utrecht.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws