Project Hardcore.nl

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Over iets minder dan 2 weken is het zover en vindt Project Hardcore.nl plaats. Na vier succesvolle edities van Project Hardcore in Belgi heeft b2s besloten om ook de liefhebbers in Nederland te trakteren op dit Ultimate Hardcore Event. Locatie is de SilverDome die door velen al jaren wordt geroemd om de perfecte akoestiek en het harde geluid. Met de komst van Project Hardcore.nl herleeft Zoetermeer als hardcorestad.

Onderstaand staan een aantal zaken die voor bezoekers van Project Hardcore.nl van belang zijn. Uiteraard staat de overige informatie over dit evenement op de speciale website: www.b2s.nl/project

Project Hardcore.nl gaat langer door!
Na overleg met de gemeente Zoetermeer is besloten om een half uur langer door te gaan. Dit om de bezoekers een betere aansluiting op het openbaar vervoer te geven. De laatste plaat zal tegen half acht s ochtends op de draaitafels gelegd worden. Door deze ruimere openstelling is er ruimte vrijgekomen om het feest toch een Belgisch tintje te geven. Don Vito en Demon Queen, oftewel COREporation; bekend van de Club Hardcore feesten in Belgi, zullen Project hardcore.nl op gepaste wijze openen.



Timetable

Area 1 - Project: Hardcore
21:00 - 22:30 Don Vito vs. Demon Queen
22:30 - 00:00 Korsakoff
00:00 - 00:30 Evil Activities
00:30 - 01:30 Placid K
01:30 - 02:00 Shadowelands Terrorists
02:00 - 03:00 Hard Creation
03:00 - 03:30 Nosferatu vs. Endymion
03:30 - 04:30 Paul Elstak
04:30 - 05:00 Catscan
05:00 - 05:50 DNA DJ-Team (E-noid & Negative A)
05:50 - 06:40 Partyraiser
06:40 - 07:30 Akira & Drokz
Host: MC Ruffian

Area 2 - Tunnel of Rave
21:00 - 22:30 Norman
22:30 - 00:00 Uzi
00:00 - 02:00 The Viper & Vinyl Junk
02:00 - 03:30 The Darkraver
03:30 - 05:00 Rob & MC Joe
05:00 - 06:00 Panic
06:00 - 07:00 Chosen Few
Host: MC Mouth of Madness

Project Hardcore Anthem
Speciaal voor Project Hardcore.nl is er een anthem geproduceerd. The Viper, Nosferatu en Endymion zijn hiervoor gezamenlijk de studio ingedoken. De vocals zijn verzorgd door MC Alee. Het anthem zal op vinyl verschijnen en wordt op het feest gereleasd.

Bustickets
In samenwerking met Event Travel biedt b2s je de mogelijkheid om met de bus naar Project Hardcore.nl te gaan. Probeer 15 vrienden bij elkaar te krijgen en kies je eigen opstapplaats. Kun je meer dan 20 personen bij elkaar krijgen, dan krijg je korting op de bustickets. Daarnaast krijg je, in de meeste gevallen, een gratis ticket bij iedere 25 personen die met je meegaan. Je hoeft voor de tickets de deur niet meer uit, want die boek je telefonisch (0525-659106) of via de website van Event Travel (www.eventtravel.nl). Je hebt de tickets dan binnen 4 dagen in huis.

Parkeren
Er is voldoende parkeergelegenheid rondom het SilverDome. Alle parkeerterreinen zijn geopend en het parkeren is bovendien gratis. Het Silverdome is per auto uitstekend te bereiken en de parkeerterreinen staan op borden langs de aanrijroutes aangegeven.

Openbaar vervoer
Vanaf station Zoetermeer zullen pendelbussen rijden van en naar het Silverdome. Deze bussen rijden gedurende de gehele nacht. Let op: de eerste treinen in de richting Den Haag rijden vanaf 8:20 uur. Raadpleeg Planner Plus op www.ns.nl voor exacte vertrek- en aankomsttijden.

Koop, voorafgaand aan het evenement, een voordelig weekendretour bij n van de NS-kaartautomaten op een NS-station. Ben je in het bezit van een Voordeelurenkaart, NS/OV-jaarkaart of een OV-studentenkaart? Profiteer dan van de samenreiskorting. Je kunt maximaal 3 personen tegen 40% korting meenemen.

Kluisjes[b]
Op Project hardcore.nl bestaat de mogelijkheid tot het huren van kluisjes. Deze zijn te gebruiken om jassen, tassen en andere zaken in op te bergen. Het is niet mogelijk om tussendoor naar je kluisje te gaan. Er is geen garderobe aanwezig op Project hardcore.nl.

[b]Drugs

We conformeren ons aan het lokale beleid van de politie Zoetermeer. Dit is zero tolorance. Pas op wat je meeneemt; er wordt zorgvuldig gevisiteerd onder toezicht van de politie.

Cameras
Het is verboden (digitale) cameras mee te nemen. Wel toegestaan zijn cameras in mobiele telefoons en wegwerpcameras in de originele verpakking. Op het evenement worden ook wegwerpcameras verkocht en er zijn tevens fotostands aanwezig waar je met je vrienden op de foto kan gaan. Uiteraard zal er na afloop een uitgebreide fotoreportage op de site van b2s geplaatst worden.

Legitimatie
De minimum leeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem hierom een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.

Project Hardcore.nl prijsvraag
Volgende week woensdag zal tijdens de Club Fresh show op Fresh FM, een Project hardcore.nl special te horen zijn. In dit programma, gepresenteerd door Gizmo, Norman en Darkraver, zal b2s present zijn met Nosferatu en The Viper. Je maakt dan de laatste kans op de zeer exclusieve prijs: een arrangement voor twee personen. Dit arrangement bestaat uit een diner, vervoer per limousine naar het Silverdome, entree, backstage tour en een hotelovernachting. Luister dus woensdag naar de Project hardcore.nl Special op Fresh FM hoe je deze unieke prijs kunt winnen. Kijk voor de frequenties op www.freshfm.nl

Merchandise
Er is op Project hardcore.nl een speciale merchandise stand aanwezig met het exclusieve Project hardcore.nl T-shirt. De Project Hardcore dubbelcd, met daarop de geremasterde mixen van The Viper en Nosferatu tijdens Project hardcore juni 2005, is hier voor het eerst te koop. Tevens is de DVD-liveregistratie van dit feest verkrijgbaar. Uiteraard zijn al deze artikelen tevens online te bestellen via de b2s site: www.b2s.nl

Kaartverkoop Project Hardcore.nl
De tickets kosten in de voorverkoop 30 euro (ex fee) en zijn verkrijgbaar via www.ticketonline.nl en bij alle verkooppunten van de Ticketbox en de Free Record shops.

Meer informatie over Project Hardcore.nl is te vinden op de website van b2s: www.b2s.nl

Algemene informatie:
Datum: zaterdag 1 oktober 2005
Naam: Project Hardcore.nl
Locatie: SilverDome, Zoetermeer, NL
Tijd: 21:00 07:30
Prijs: 30,00 (ex fee)

Voorverkoop:
Tickets zijn verkrijgbaar via:
- Ticketbox: alle 1150 Ticketbox punten en Free Record shops.
- Ticketonline.nl via: www.ticketonline.nl
- De geselecteerde speciaalzaken, check [urllwww.b2s.nl[/url]

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws