Discothque (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Oftewel; tijd voor de aankondiging van de jaarlijkse Discothque oktober editie! Met hernieuwde energie, een fantastische flyer en een al even fantastische line-up zal het wederom een heet avondje worden in de Cruise Terminal in Rotterdam.

Le Club, de grootste zaal tijdens Discothque, barst ook deze keer weer uit zijn voegen van kwaliteit. Naast rising star Fedde le Grand en vaste Discothque kracht Erick E staan voor de tweede maal dit jaar Phats & Small achter de draaitafels. Normaliter boekt Discothque haar buitenlandse djs slechts eenmaal per jaar, de reacties op het laatste Phats & Small optreden waren echter zo lovend en groot in aantal dat het illustere Engelse duo op veler verzoek voor de tweede maal dit jaar plaatsneemt op het Discothque podium. MC Nova en MC Lex Empress zorgen voor de altijd opzwepende vocalen.

Paris Latino doet de slechte zomer au moment vergeten! Waan je in een fameuze Parijse nachtclub waar de zwoele nachtelijke latino-sound je in hogere sferen brengt. Discothque bespaart kosten noch moeite om deze tweede zaal niet onder te laten doen voor Le Club. Op het programma staan Marysol,
D-Rashid featuring Andrei Russo en debutant Gregor Salto. Aangevuld met MC Miss Bunty, VJ Ottograph en Norman Soares on percussion zal het moeilijk kiezen worden voor de vaste Discothque bezoeker.



Salle Eclectique, de urban eclectic zaal, heeft een ware metamorfose ondergaan. Van bijzaaltje is het getransformeerd tot een hypermoderne club. Met Original en Nederlands beste urban dj Irwan heeft Salle Eclectique de absolute top in huis.

Studio 54; het allerkleinste zaaltje van Discothque biedt slechts ruimte voor 25 fanatieke feestgangers. DJ Deux OClock Ron zal maarliefst vijf uur lang de allerbeste en allerlekkerste discoklassiekers op de draaitafels leggen. Herleef de hoogtijdagen van Andy Warhol, Steve Rubbell en natuurlijk the queen of Studio 54 Bianca Jagger. Wees op tijd, want Studio 54 zal de hele avond bom- en bomvol zijn.

Meer informatie, de voorverkoopadressen en natuurlijk de fantastische fotos van de vorige edities zijn te vinden op www.discotheque.nu

Au revoir et a bientt a Discothque!



Zaterdag 29 oktober
23.00 06.00 u.
Discothque

Voorverkoop 25,00 / Deurverkoop 30,00

Cruise Terminal Rotterdam
Wilhelminakade 699
3072 AP Rotterdam

Phats & Small
Fedde le Grand
Erick E
Gregor Salto
Marysol
D-Rashid feat. Andrei Russo on percussion
Irwan
Original
Deux OClock Ron
MC Miss Bunty
MC Lex Empress
MC Nova
Norman Soares on percussion
VJ Ottograph
VJ Lenard D|V

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways / Win in het Dance Magazine

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws