Women Inc

Partyscene Redactie | 22 september 2005
headlines

Een ‘vrouwenfestival’ doet je al snel denken aan de – gelukkig- vervlogen dagen van de jaren ’70 waarin felle feministes bij elkaar kwamen om de door mannen gedomineerde wereld eens goed te bekritiseren. Het liefst zonder BH.

fatima de moreiro melo

WOMEN Inc. is een nieuw en eigentijds vrouwenfestival op 24 en 25 september in de gehele Beurs van Berlage in Amsterdam met inhoud, cultuur én muziek. Bovendien zijn mannen gewoon welkom!

Het culturele aanbod van WOMEN Inc. is zeer divers en aantrekkelijk met gevestigde namen en onbekend talent! Zo is er bijvoorbeeld cabaret met: Sara Kroos, Girls Comedy Night met stand-up comedy en vlijmscherpe liedjes van Katinka Polderman. Poëzie van Hagar Peeters en Ramona Maramis met haar licht anarchistische stijl. Er draaien doorlopend films en soaps met onder andere A Knockout van Tessa Boerman, de avant-première vanFemmes Fatales, Dunya en Desi en Rozengeur en Wodka Lime.

Live optredens zijn er van diverse artiesten waaronder Izaline Calister de koningin van de Antilliaanse jazz, Frédériqe Spigt, Wende Snijders en haar Franse chansons, Lilian Viera’s Samba Soul 70 en de wereldwijd bekende trompettist Saskia Laroo.

Behalve vermaakt worden kun je ook zelf actief deelnemen aan debatten, ontmoetingen, lezingen en workshops. Heb je altijd al je eigen bedrijf willen starten, of wil je meer weten over leidinggeven, of ben je geïnteresseerd hoe de ontwikkeling van vrouwen op internationaal niveau verloopt? Join in, genoeg te doen, te horen en van je te laten horen.

Op zaterdagavond is er een party met Tasha's World, Ellen ten Damme en 100% Isis. WOMEN Inc. eindigt met het slotfeest Hafla Anissa met DJ Selina, Aicha Tachinouite en de nodige input van mannen zoals Ali B & Yes-R en KASBA.

logo

Women Inc, zat 24 en zon 25 september, Beurs van Berlage in Amsterdam

Kaartverkoop via www.women-inc.nl, in AUB Ticketshop op Leidseplein/hoek Marnixstraat, AUB Uitlijn 0900-0191 (40 cpm)of bij grotere VVV kantoren en tijdens WOMEN Inc. aan de kassa.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws