Uitgaan te duur?

Partyscene Redactie | 21 september 2005
headlines

patronaat

Vrijdag 9 september opende Dave Clarke met veel succes het nieuwste poppodium van Noord Holland. Het gehele weekend was daarnaast uitverkocht, en 4500 bezoekers dronken meer dan 5000 liter bier. Wie beweerde ook alweer dat bier uit was?

Vrijdag 29 september zal het Patronaat de opening nog eens dunnetjes over doen. Niemand minder dan Nid & Sancy en Vive La Fête, zullen een gratis optreden verzorgen in de grote zaal. Vive La Fête is een ‘statement van positivisme’: ‘music and people, dancing and romancing as a life-force, a big no to anything conformist and square’. In andere woorden, het leven is een groot feest! Na een enerverende wereldtour is de band met nouveau electropop, bass-heavy punk rock en sixties style chansons eindelijk weer in Haarlem. Hierna kan je doorfeesten op de After Eighties party. Residents Dion en Whiplash zorgen er wel voor dat je op de dansvloer blijft, met een mix van 80’s pop, wave en electro. Verwacht het onverwachtse, en meer! Reken bij Nid & Sancy op hetzelfde vuur.

De dag erop, op zaterdag 1 oktober, kan je wederom zonder te betalen de poptempel betreden. Van 22.00 tot 04.00 kan je los in de grote en kleine zaal met Retro Deluxe. De Utrechtse organisatie Triomf, bekend van de 80s Verantwoord fuiven, zal je prikkelen met opvallend deco, oldskool Atari videogames, VJ’s, een heuse koptelefoonbingo en de beste popmuziek uit de vorige eeuw. Van grunge, glamrock en houseclassics tot en met new wave en hiphop, all in the mix. Een ideaal begin van een nieuwe maand en een nieuwe locatie dus.

Check voor de overige line ups www.patronaat.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws