MAFF

Partyscene Redactie | 20 september 2005
headlines

flyer

MAFF, oftewel het Media Art Festival Friesland, zet de provincie in het hoge noorden nu eens niet als schaats of zeil paradijs op de kaart. Een multimedia festival op die plekken waar je ze in Nederland het minst verwacht.

Nog tot 2 oktober laten kunstenaars in de steden Leeuwarden, Drachten, Harlingen, Beetsterzwaag en Groningen (nee, is geen Friesland, maar wel heel noordelijk) een staaltje multimedia-kunst zien. Ruim 200 verrassingen komt de bezoeker tegen, van een grafische roman, een nieuw ontdekt eiland tot PIMP, Positieve Interactie Met Publiek.

Film, theater, video, beeldende en grafische kunst, wat wordt er eigenlijk niet toegepast bij multimediale kunst: het afwisselende landschap en cultuur van de noordelijke provincies Friesland en Groningen lenen zich maar al te goed voor een dergelijk gevarieerd aanbod. MAFF speelt zich af in galeries, musea, academies, op straat en in muziekcentra.

Voor een compleet overzicht, locaties en tijden, de website in Nederlands, Engels én uiteraard Fries: www.mediaartfriesland.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws