Supernatuurlijk: Solveig

Partyscene Redactie | 16 september 2005
headlines

martinsolveig

Space is the Place is back

Zaterdag 12 november strijkt het Supernatural circus weer neder in de hoofdstad. In de legendarische Gashouder zal voor de tweede maal dit jaar een ware trip into space plaatsvinden. Onder leiding van de captains Leroy, Kraak en Smaak, Svendex en Rainer Truby zal het spaceship je maar liefst negen uur lang in het luchtledige meenemen.

Martin Solveig zal je op het einde van de avond weer op de grond zetten. Deze sympathieke Fransman, bekend van hits als Rocking Music , I’m a Good Man en zijn bijdrage aan Africanism zal zorgen dat je voeten de vloer al dansend weer zullen aanraken. 

Daarnaast zijn rondom de hoofdzaal nog diverse andere area’s te vinden. Zo is er de Space Funk by MTV met DJ’s Radar, Chet & Funky Finch, de Arrow Jazz ruimte, gehost door Wicked Jazz sounds met DJ Maestro, en een Fame Music zaal. Nieuw dit keer zijn de theaterarea’s waar o.a. Peace Fights, Hug Battles, Russ Meyer movies en Blaxploitation de boventoon zullen voeren.  Ook een Brasilian bar, Supernatural sweets, een Soulfood Area, de Funk Basar en Funkin’ theatre acts mogen niet ontbreken.

Meer weten? www.spaceistheplace.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws