Stereo MC’s, Prodigy, Audio Bullys

Partyscene Redactie | 16 september 2005
headlines

steroe mcs

Eerste editie van Electronic Beats Festival met veel live acts.

Prodigy, Audio Bullys, Nothern Lite en de Stereo MC’s op 1 feest? Het is mogelijk! Vrijdag 4 november aanstaande zullen deze vier populaire live acts optreden in de Heineken Music Hall in Amsterdam. En alsof dit nog niet genoeg is, zullen Benny Rodrigues en Sister Bliss achter de decks gaan plaatsnemen.

Het evenement is overgewaaid uit Duitsland. Sinds 1999 is dit indoor feest niet meer weg te denken in aldaar. Het werd dus tijd dat andere landen ook kennis gingen maken met dit spektakel van innovatieve elektronische muziek. Dit jaar zijn onder andere Oostenrijk, Engeland en dus Nederland aan de beurt.

audiobullys

The Prodigy zorgde deze zomer al voor een spectaculair optreden op Lowlands. Ze brachten vorig jaar hun laatste album Always Outnumberd, Never Outgunned uit. Komende maand brengen de Audio Bullys ook hun nieuwe album uit, met daarop uiteraard hun grote hit Shot You Down. De plaat gaat Generation heten en komt eind oktober uit. En ook de Stereo MC’s brengen binnenkort alweer hun vijfde album uit.

Hysterische fans in Tokio, volle clubs in Rio de Janeiro, Londen, Barcelona en Berlijn: Northern Lite timmert duidelijk aan de weg. Met invloeden uitde techno, rock enelectro ontwikkelt Northern Lite een geheel eigen genre.De band won niet voor niets de Award voor Best Indie/Electro Artist bij de Dance Music Awards dit jaar. Maar ook live weet Northern Lite zwaar te imponeren. Het tweede album Temper werd mei dit jaar uitgebracht.

Ongekroonde festivalkoning Benny Rodrigues zal samen met de mede oprichter van Faithless het publiek een stuwende techhouse set voorzetten. Het feest start al om 20.30 en zal tot 07.00 doorgaan. Kaarten kosten 33,- en zijn te verkrijgen via via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, AUB Ticketshop, 0900-3001250 (45 ct.p.m), www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws