Sven Vth guest-DJ op eerste editie mikro

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Deze vindt plaats in het intieme Panama in Amsterdam. Op vrijdag 21 oktober is de grondlegger van het Cocoon bolwerk de eerste in een rij van internationaal aansprekende namen van artiesten die bij mikro passen vanwege hun eigentijdse brede sound. Een geluid dat zich niet in een hokje laat stoppen. mikro combineert de sfeer van een goede clubavond met de muzikale diepgang van electro en minimal, de strakke ritmepatronen van techno en de groovy baslijnen uit de house. En als er hier en daar een mooie vocale plaat tussendoor gedraaid wordt is de muzikale invulling van mikro helemaal compleet.

Sven Vth is de ideale DJ om mikro gestalte te geven. Afgelopen zomermaanden reisde de DJ die al jaren tot de absolute wereldtop wordt gerekend van festival naar festival waar hij eens temeer liet zien een enorme publieksbespeler te zijn. Maar hoe geweldig zijn sets op Mystery Land, Nature One of Sonne Mond Sterne ook waren, veel van zijn fans van het eerste uur zijn het erover eens dat Vth het best tot zijn recht komt in een intieme club tijdens een lange set. Daar is hij als geen enkele andere DJ in staat om een wij-gevoel te creren waarbij hij de bezoeker meeneemt op zijn reis door de verschillende muzikale landschappen waarin hij de onbetwiste meester is. De makkelijke plaatjes die je nodig hebt om een grote massa in beweging te krijgen worden dan thuis gelaten en het exclusieve materiaal komt uit de koffer. Alsof het een geheime afspraak betreft die de vier muren van de zaal niet mag verlaten laat Sven de nieuwe platen horen aan zijn meest toegewijde fans. Wij twijfelen er niet aan dat het optreden van Vth met groot enthousiasme zal worden begroet!



Maar de eerste editie van mikro is meer dan een lange set van de meester. Mikro is ook de eerste Amsterdamse residentie van Benny Rodrigues. In de jonge draaitafelvirtuoos heeft mikro een meer dan waardige resident gevonden. Rodrigues mag zich al geruime tijd zonder meer tot de beste DJs van Nederland rekenen. Gewapend met zijn allround platenkeuze en fabuleuze mixtechniek is het voor Benny nog slechts een kwestie van een paar sterke producties en de internationale doorbraak is daar.

Het VJ-collectief Eyesupply zal de visuals op mikro verzorgen. Eyesupply is een relatief nieuwe naam op het gebied van videokunst maar hun creatieve manier van werken heeft ervoor gezorgd dat ze binnen een jaar al de grootste dancefestivals voor hun rekening mochten nemen en regelmatig door Cocoon gevraagd worden om ook in Duitsland te VJ-en.

De kleine zaal is gereserveerd voor drie jonge enthousiaste Amsterdammers die nog elk weekend vol plezier het uitgaansleven induiken. DJs Carlos Valdes, Perre en Boris Werner zullen het muzikale gedeelte in de tweede zaal voor hun rekening nemen.

One sound fits all... enter the world of mikro!
Vrijdag 21 oktober 2005
Panama, Oostelijke Handelskade 4, Amsterdam
22.00 04.00 uur
Sven Vth (4hrs) (www.cocoon.net), Benny Rodrigues, Carlos Valdes, Perre, Boris Werner
Visuals by Eyesupply (www.eyesupply.tv)
Tickets: vvk 20 ex fee (Ticketbox) deur 25
Meer info op www.mikroworld.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws