Armada Night op Ocean Diva tijdens ADE

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Armada organiseert speciaal voor deze gelegenheid een bijzondere aflevering van de Armada Night. Mt de beste Armada djs.

Iedereen, van clubpromotor, dj-booker, labeleigenaar tot platenproducent, die ook maar iets met dance te maken heeft, reist eind oktober af naar Amsterdam voor het Amsterdam Dance Event. In de loop der jaren heeft het ADE een vaste plek in de internationale agenda verworven en oefent het evenement een grote aantrekkingskracht uit op bezoekers van over de hele wereld. Het kan dan ook niet anders dan dat Armada iets aan deze bijzondere gebeurtenis wil toevoegen. En dat gebeurt op zaterdag 29 oktober tijdens de Armada Night op de Ocean Diva.

De Armada Night is een showcase van de Armada Djs. Uiteraard staat Armin van Buuren op de line-up van het vlaggeschip van de Armada. Armin vaart met zijn vloot weer even in eigen wateren na een jaar volop toeren in het buitenland. Dit deed hij vooral na aanleiding van het nieuwe Armin album Shivers, dat deze zomer het licht zag. Shivers is uitstekend ontvangen met een gelijknamige hitsingle en als leverancier voor de anthem van Sensation White.

Naast Armin staat Remy op de line-up. Eigenlijk behoeft Remy geen verdere introductie. Hij was een van de eerste Nederlandse djs, die een sterrenstatus bereikte. Die verkreeg hij als dj in de RoXY en op de feesten van Silly Symphonies in het begin van de jaren 90. Naast draaien heeft Remy een flinke staat van dienst opgebouwd als producer wiens werk via labels als Wonka en Taste de wereld bereikte. Momenteel werkt Remy aan de opvolger van zn eerste artiestenalbum. Remy doet het voor de muziek, in zijn geval een uiterst herkenbare doorrollende proggy tech-house stijl.

Verder maakt op deze Armada Night, Harry Lemon zijn opwachting. Hij werd als producer bekend onder de alias Lemon8 waarmee hij enkele classic tracks op zn naam zette zoals Model8 en Bells of revolution. Later trok hij de aandacht met de verzamelaar The Inner Sanctuary Sessions. Maar waar Harry tegenwoordig echt om geroemd wordt, zijn zn uitstekende remixen en zijn Bandung label. Het is een keurmerk van kwaliteit als Harry Lemon op de hoes prijkt.

De line-up van deze Armada Night is af met de opsomming van de laatste twee namen; M.I.K.E. en Perry ONeil. Beide hebben het talent waar Armada werk van maakt. M.I.K.E. komt uit Belgi en stond afgelopen jaar op de 62e positie van dj top 100. Onder de naam Push bracht M.I.K.E. o.m. Universal Nation uit, opgevolgd door Strange World die beiden tot de klassiekers binnen de trance gerekend worden. M.I.K.E. heeft onlangs zijn "Antwerp '05" compilatie gereleased en zijn M.I.K.E. artiesten album zal in November op het Armada label verschijnen.

Ook Perry ONeil is een van de namen waar Armada de komende jaren nog veel meer van verwacht. Zn eerst releases werden opgepikt door de toonaangevende dj's in het progressive en trance genre. Perry draait progressief en melodieus en is daarmee een uitstekende toevoeging aan deze speciale ADE line-up van de aankomende Armada Night.



Saturday October, 29th 2005
Boat: Ocean Diva
Docking at Distelweg 90 in Noord (Johan van Hasseltkanaal)
Amsterdam
Entrance 21,75 (ex.fee)
Boarding 22.00 01.00 hrs
Sailing 01.00 04.00 hrs
End 05.00 hrs
Tickets available Only at Free Record Shop.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws