Krokodillen schoenen

Partyscene Redactie | 16 september 2005
headlines

Crocs op supernaturalGeen krokodillen leer maar wel een croc op je schoen. Deze zomer zag je ze overal opduiken, de fel gekleurde plastic klompen. Crocs zijn bijna niet meer uit het straatbeeld weg te denken, zeker nu we de regen, wind en algemene nattigheid tegemoet gaan.

Handig zijn ze in elk geval, op de website worden zelfs minstens tien redenen gegeven waarom je Crocs zou moeten aanschaffen. De anti-slip zool, koele voeten, het mega hippe uiterlijk met Italiaanse styling en voorgevormd voetbed kunnen je overtuigen. Maar praktischer wellicht is dat ze maar 200 gram wegen en dus superlicht aan je voeten voelen. Bovendien stroomt water, lucht en zand zo in en weer uit je schoenen. Van een lange strandwandeling de stad in: geen probleem.

Of het nu een enorme hype is, waarbij iedereen en masse rare plastic klompen gaat dragen net zoals we vorig jaar ineens allemaal regenlaarzen met rood en witte stippen aan moesten, of gewoon handige vrolijke rubberschoenen, voor de prijs hoef je het niet te laten. Die ligt rond de 35 euro.

In Nederland zijn er twee modellen in tientallen kleuren te koop. Crocs verkoopt internationaal nog meer modellen (slippers en laarsjes) en handige gear zoals een zonnebril die je in een handomdraai vermaakt tot zwembrilletje! Kijk voor verkooppunten www.crocs.nl en www.crocs.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws