Erotic Sundayzz goes Egyptian

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Vanaf 13 uur tot middernacht zetten we de Happy Dayzz op stelten met deze nieuwe productie van het befaamde Unique team. En dat in twee areas, gevuld met groovy techtrance en clubsounds enerzijds en opzwepende oldschool en harddance anderszijds. De meest sexy afterparty ooit gehouden komt eraan!

Het duurt nog maar heel even en dan is het alweer 18 september. In eerdere berichten heb je al kunnen lezen over de djs, sensuele shows en erotische acts die je natuurlijk kunt verwachten op Erotic Sundayzz. Tijd om nog even de puntjes op de i te zetten. Voor deze laatste weekenddag in de zomer van dit jaar hebben we gekozen voor een thema waar de warmte en de zomer aan alle kanten van afstralen: Egypte!

Stap je tijdens Erotic Sundayzz de Happy Dayzz binnen dan begeef je je in een andere wereld. Een wereld stevig in de greep van de zonnegod Ra. Waar je kunt dwalen en dansen tussen pyramides en de sfynx. Waan je tussen de palmbomen en zandduinen in een oord waar Tutanchamon de scepter zwaait. Misschien komt Cleopatra zelf nog wel even langs om samen met jou een dansje te maken. In een wereld uit de tijd van duizend-en-een-nachten is alles mogelijk!



Natuurlijk is het nog veel leuker als iedereen zich kleed naar het thema, maar let op: er is op Erotic Sundayzz GEEN verplichte dresscode. Het is zondagmiddag, niets moet, alles mag en waar het uiteindelijk om gaat is dat jij je goed voelt en een leuk feest hebt! Om het je nog makkelijker te maken bied Unique je zelfs de gelegenheid je kaartje voor slechts 10 euro te halen. Dat kan alleen als je die de avond ervoor koopt in en tijdens Xtra Large invites... op zaterdag 17 september.

De zonnepriesters hebben hun offerandes gebracht en voorspellen een opzwepend hete atmosfeer in Culemborg. De allerlaatste afterparty op de allerlaatste weekenddag van de zomer. Het oude Egypte, waar schoonheid en erotiek een grote rol speelden is er trots op zich te openbaren op deze eerste, erotische aflevering van de nieuwe serie Xtra Sundayzz. We heten je van harte welkom op Erotic Sundayzz!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws